Canon laiž klajā i-SENSYS daudzfunkciju printerus, ko varēs kontrolēt no mobilajām ierīcēm

Canon šodien laiž klajā divus mobilajiem tālruņiem sagatavotus melnbaltos i-SENSYS daudzfunkciju printerus (MFP), MF6140d un MF6180dw, kas mazajiem uzņēmumiem un darba grupām palīdzēs realizēt mobilā darba potenciālu. Jaunās ierīces atbalsta virkni mobilās drukāšanas un skenēšanas risinājumu, tajā skaitā atjaunoto Canon Mobile Printing lietojumprogrammu.

Canon i-SENSYS image.png
Canon i-SENSYS MF6180dw
i-SENSYS MF6140dn un MF6180dw
Aizstājot veiksmīgās i-SENSYS MF5900 sērijas, jaunie i-SENSYS MF6140dn un MF6180dw pārstāv Canon visjaudīgākos melnbaltos i-SENSYS daudzfunkciju printerus, nodrošinot izcilu sniegumu kompaktā dizainā.
Jaunajās i-SENSYS printeru kategorijas ierīcēs iekļauts arī Apple AirPrint™ un Google Cloud Print atbalsts, kā arī atjaunināta Canon Mobile Printing lietojumprogramma. Jaunās iespējas palīdz mazajiem uzņēmumiem un darba grupām strādāt daudz efektīvāk, ļaujot tām pārvaldīt, drukāt un skenēt dokumentus ar mobilo ierīču palīdzību.
Turklāt, i-SENSYS MF6180dw standartaprīkojumā ir Wi-Fi funkcionalitāte. Tas ir saderīgs arī ar PostScript drukāšanas vidēm, kas ļauj organizācijām drukāt attēlus un tekstus atbilstoši oriģinālā dokumenta kvalitātei.¹
Gan i-SENSYS MF6140dn, gan MF6180dw nodrošina drukāšanas ātrumu līdz pat 33 lappusēm minūtē. Tajā pašā laikā, birojos ar lieliem drukas apjomiem, automātiska divpusējā drukāšana un zems TEC² rādītājs palīdz taupīt resursus – sākot ar laika un energopatēriņa, un beidzot ar drukāšanas izmaksām.
Jaunās i-SENSYS MF6140dn un MF6180dw ierīces būs pieejamas no 2014. gada 1. marta.

¹ PostScript ir programmēšanas valoda, kuru, aprakstot tekstus un attēlus, izmanto kā standartu.
² Kopējais elektroenerģijas patēriņš (TEC) ir tikai 1,3 kWh nedēļā.

spacer
Preses relīzes