Canon piedāvā lietojumprogrammas mobilā darba iespējām

Canon laiž klajā Canon Mobile Scanning lietojumprogrammu, kas atbalsta Canon jaunos, mobilos printerus i-SENSYS, imageRUNNER un imageRUNNER ADVANCE klāstu. Bezmaksas lietojumprogramma ir lielisks palīgs uzņēmējdarbībā, jo ļauj lietotājiem dokumentus skenēt tieši savās mobilajās ierīcēs un mākonī, nosūtīt pa e-pastu, vai mainīt tādus skenēšanas iestatījumus kā izšķirtspēja, faila formāts vai krāsu režīms. Lietotāji var pārvaldīt arī skenētos dokumentus, kas ar šo lietojumprogrammu saglabāti viņu mobilajās ierīcēs, ļaujot mainīt failu atrašanās vietu, papildus apstrādāt ieskenēto materiālu pirms drukāšanas vai koplietot ar citām ierīcē instalētajām lietojumprogrammām.

2 AMBIENT.jpg
Canon i-SENSYS MF6180dw

Atjaunināta Canon Mobile Printing lietojumprogramma
Atjauninātajā iOS lietojumprogrammas Canon Mobile Printing versijā iekļauts datu pārveides pakalpojums, kas nodrošina dokumentu¹ izdruku pareizā novietojumā. Lietojumprogramma drukājot izlabo iespējamos bojājumus dokumentu formātā vai novietojumā, veicot to pārveidi mākonī, nevis paļaujoties uz konkrētajā mobilajā ierīcē uzstādīto atveides mehānismu.

Google Cloud Print MEAP un Windows RT atbalsts
Papildus mobilo lietojumprogrammu atjauninājumiem, Canon papildina MEAP klāsta i-SENSYS printerus ar Google Cloud Print lietojumprogrammu, padarot tos piemērotākus mobilajam darbam.² Turklāt, virknei i-SENSYS ierīču tagad iekļauts atbalsts drukāšanai no Windows RT planšetdatoriem.³

Pieejamība

• Jaunā Canon Mobile Scanning lietojumprogramma uzņēmējdarbībai iOS ierīcēm būs pieejama 2014. gada februāra sākumā, bet Android ierīcēm – 2014. gada jūlijā.
  • Atjauninātā Canon Mobile Printing lietojumprogramma tagad ir pieejama iOS ierīcēm. Android versiju laidīs klajā 2014. gada aprīlī.
  • i-SENSYS Google Cloud drukāšanas MEAP lietojumprogramma un paplašinātais Windows RT atbalsts ir pieejams tagad.

Lai aplūkotu pilnīgu to Canon ierīču sarakstu, kuras atbalsta mobilās lietojumprogrammas, dodieties uz Canon tīmekļa vietni:

¹ Datu pārraide darbojas starp Microsoft Office dokumentiem (Word, Excel, PowerPoint)
² i-SENSYS LBP7780Cx, LBP7680Cx, LBP6780x un LBP6680x
³ i-SENSYS LBP3360, LBP3370, LBP3460, LBP5360, LBP6650dn, LBP6670dn, LBP6680x, LBP6750dn, LBP6780x, LBP7660Cdn, LBP7680Cx, LBP7750Cdn un LBP7780Cx

spacer
Preses relīzes