EF 11-24mm f/4L USM

EOS 5DS un EOS 5DS R kameras ar īpaši augstu izšķirtspēju

Canon šodien pārveido EOS sistēmu, laižot klajā EOS 5DS un EOS 5DS R – jauna veida īpaši augstas izšķirtspējas pilnkadra DSLR kameras. Paplašinot 35 mm sensoru iespēju robežas, jaunās kameras piedāvā visu laiku lielāko megapikseļu skaitu, kāds jebkad redzēts pilnkadra sensorā – satriecošus 50,6 MP. Sniedzot nepārspējamu kvalitāti, šīs kameras nodrošina izcilu izšķirtspējas, reakcijas un izturīguma kombināciju – neatkarīgi no tā, vai fotografējat ainavas, arhitektūru, augsto modi vai portretus, personiskām vajadzībām vai profesionāli. Ja vēlaties iegūt visasāko attēlu, EOS 5DS R kamera ir aprīkota arī ar zemfrekvences filtru, kas maksimāli palielina sensora izšķirtspēju un fotogrāfijas kvalitāti. Līdz ar jaunajām DSLR kamerām, Canon iepazīstina arī ar EF 11-24mm f/4L USM – pasaulē platākā leņķa taisnvirziena tālummaiņas objektīvu¹, kas ir ideāls sabiedrotais ainavu un arhitektūras fotogrāfiem.

Iet uz pilnu rakstu

spacer