KOMPAKTKAMERAS

Kāpēc PowerShot G7 X Mark III ir labākā Canon kompaktkamera radošam saturam

Uzziniet, kā šī kabatas formāta 4K kvalitātes straumēšanas kamera var atraisīt jūsu radošumu un ērti iederēties jūsu ikdienā.
Sieviete iestata savu Canon PowerShot G7 X Mark III, kas atrodas blakus klēpjdatoram, lai filmētu jogas nodarbību dzīvojamajā istabā.

Neatkarīgi no satura, kuru jums patīk veidot, sevis izteikšanai ir nepieciešami rīki, kas var palīdzēt atrast radošo dzirksti ikdienas dzīvē. Canon PowerShot G7 X Mark III kompaktā korpusā piedāvā 4K video, 20,1 MP sensoru un pagriežamu skārienekrānu un ir ideāls kompanjons radošam darbam.

Neatkarīgi no tā, vai esat videoblogeris, jogas pasniedzējs, biroja darbinieks, vecāks vai mūziķis, šo kabatas formāta kameru varat izmantot kā tīmekļa kameru, lai veidotu videozvanus un tiešraidē straumētu bez vadiem, kā arī lai ierakstītu piedzīvojumus brīvā dabā, ikdienas videoblogus un uzņemtu fotogrāfijas brīvdienās. Canon PowerShot G7 X Mark III ir portatīva, daudzpusīga kamera ar 24 mm platu leņķi, 4,2 reižu tālummaiņas objektīvu, modernu attēla stabilizācijas sistēmu, kas novērš kustību ietekmi uz attēliem, un iebūvētām tehnoloģijām, kas atvieglo tās lietošanu, — tā palīdzēs uzņemt un kopīgot jums svarīgus mirkļus.

Šeit trīs satura veidotāji — tiešsaistes jogas pasniedzēja un sociālo tīklu influencere Sāra Malkolma (Sarah Malcolm), videoblogere un albumu veidotājā Meja-Jina Čova (Mei-Ying Chow) un videogrāfs un fotogrāfs Džeimijs Džeimss (Jamie James) — dalās ar savu pieredzi, kā šī kamera palīdz komunicēt tiešsaistē darbā, ikdienas dzīvē un mākslā.

Meja-Jina Čova

Videoblogi par rokdarbu radīšanu

Canon PowerShot G7 X Mark III uz galda ar printeri SELPHY Square QX10 un albumu.

Meja-Jina Čova ir pēdējā kursa ekonomikas studente Londonas Kinga koledžā, un viņai ir 90 000 YouTube abonentu. Viņa veido albumus un pēdējos septiņos gados ir izveidojusi savu zīmolu ar ikdienas videoblogiem sociālajos tīklos. Viņa izmanto PowerShot G7 X Mark III, lai dokumentētu savu studentes dzīvi un rokdarbu veidošanu.

“Pēdējos piecus vai sešus gadus es savā kanālā esmu veidojusi albumus un vienmēr esmu rakstījusi dienasgrāmatu,” saka Meja-Jina. “Šajā uzņemšanā es izveidoju lapu ar savas māsas absolvēšanu, kas notika 2018. gadā. Tā kā šogad neabsolvēšu augstskolu, jo absolvēšana ir pārcelta, domāju, ka lieliski parādīju viņas notikumu.”

Canon PowerShot G7 X Mark III kamera uz trijkāja vērsta lejup uz sievieti, kas gultā kārto albuma lapu.

Meja-Jina filmēja albuma veidošanas procesu no augšas ar tuvplāniem, izmantojot G7 X Mark III, un viņa apkopoja printera SELPHY Square QX10 skaistās izdrukas, kuras nosūtīja uz printeri ar viedtālruni.

Sieviete no augšas uzņem attēlu ar albumu, izmantojot Canon PowerShot G7 X Mark III kameru.

Videoblogere Meja-Jina Čova (Mei-Ying Chow) bija iepriecināta par G7 X Mark III attēla stabilizācijas iespējām, jo viņai bieži vien patīk uzņemt, kameru turot rokās.

“Kameras G7 X Mark III skārienekrāns ievērojami atvieglo tuvplānu uzņemšanu, jo automātiskā fokusēšana ar skārienu ir patiešām ātra, turklāt to ir viegli turēt,” saka Meja-Jina. Viņa arī slavē Canon trijkāja rokturi HG-100TBR, kas palīdz filmēt šaurajā studentes dzīvesvietā. Trijkāja rokturis darbojas bez vadiem un aprīkots ar noņemamu Bluetooth tālvadības pulti BR-E1, kas atvieglo tā lietošanu jebkurā vietā.

“Trijkāja roktura HG-100TBR mazais augstums ir lieliski piemērots, jo mana studentes istabiņa ir patiešām maza, tāpēc paļaujos uz mazu trijkāji pareizā augstumā,” viņa skaidro.

Mejas-Jinas tiešsaistes videoklipos ir svarīga arī tīra skaņa, sava kanāla albumu pamācībās viņa skatītāju pieredzi papildina ar skaņas efektiem. Vieglo Canon stereo mikrofonu DM-E100 var iespraust tieši kamerā, kas palīdz uzņemt stereo skaņu.

Izmantojot kameru kopā ar ārējo mikrofonu Meja-Jina saka: “PowerShot G7 X Mark III skaņas kvalitāte ir daudz labāka nekā manas DSLR kameras iebūvētajam mikrofonam. Mikrofona skaņa ir tīra, un man patīk slāņi, ko tas pievieno, tāpēc varat dzirdēt šķēru šņakstēšanu un dažādas citas skaņas, kas iesaista visas maņas. Es cenšos tās neapklusināt, kad uzlieku mūziku, jo, manuprāt, tas saturu padara pievilcīgāku.”

PowerShot G7 X Mark III aparātprogrammatūras pēdējais atjauninājums, kas ietver īpašu videoblogu veidošanas režīmu, padara šo kameru ideāli piemērotu videoblogeriem, tādiem kā Meja-Jina.

Sāra Malkolma

Jogas tiešraides straumes no dzīvojamās istabas

Sieviete iestata savu Canon PowerShot G7 X Mark III, kas atrodas blakus klēpjdatoram, lai straumētu jogas nodarbību.

Tādi satura veidotāji kā Sāra, kurai ir vairāk nekā 1000 abonentu, ar Canon PowerShot G7 X Mark III.var tiešraidē straumēt video tieši uz pakalpojumu YouTube.

Jauna sieviete košā krekliņā dzīvojamajā istabā nodarbojas ar jogu, kamēr Canon PowerShot G7 X Mark III kamera filmē viņas kustības.

“Sejas izsekošanas iespēja ar kameru PowerShot G7 X Mark III ir ļoti noderīga,” saka tiešsaistes jogas instruktore Sāra Malkolma (Sarah Malcolm), “jo visu uzmanību varu pievērst nodarbībai.”

Londonā dzīvojošā tiešsaistes jogas pasniedzēja un sociālo tīklu influencere Sāra Malkolma pasniedz tiešsaistes jogas nodarbības ar Zoom® Covid-19 pandēmijas dēļ, un viņai nepieciešams vienkāršs aprīkojums, lai vadītu nodarbības.

“Es pārgāju uz tiešsaistes nodarbībām 2020. gada sākumā, kad studijas darbs vienas dienas laikā tika pārtraukts,” stāsta Sāra. “Bet izrādījās, ka šīs pārmaiņas ir tiešām iespaidīgas un savā ziņā radīja pat vēl lielāku sasaisti. Šī aprīkojuma vislabākā lieta ir vienkāršība.

Jogas nodarbības filmēšanai izmantojot G7 X Mark III ar stereo mikrofonu DM-E100 augstas kvalitātes skaņai, adapteri PD-E1 nepārtrauktai uzņemšanai un trijkāja rokturi HG-100TBR stabilitātei, Sāra konstatēja, ka ar šo komplektu tiek ievērojami pārsniegta viņas tālruņa un klēpjdatora kvalitāte. Kamera G7 X Mark III lietotājiem sniedz iespēju uzņemt arī HDMI formātā ar 4K izšķirtspēju, ja viņi to vēlas.

“Es nevarēju iedomāties, ka kvalitāte tik ļoti varētu atšķirties, kad iestatīju kameru tiešsaistes nodarbībām,” saka Sāra. “Kamera G7 X Mark III ir viegla, vienkārši lietojama un ar daudz plašāku skata leņķi nekā manai klēpjdatorā iebūvētajai kamerai, tāpēc dalībniekiem ir vieglāk redzēt vairāk. Ļoti noderīga ir arī iespēja redzēt kadru 180 grādos paceļamā LCD ekrānā, tas ļauj neiziet no kadra.”

Jauna sieviete pelēkā džemperī no augšas uzņem attēlu ar augļu kokteili un kafiju ar putiņām.

Sāru ļoti iespaidoja attēlu kvalitāte, ko piedāvā Canon PowerShot G7 X Mark III ar 20,1 MP sensoru.

No augšas uzņemts augļu kokteilis, kafija ar putiņām un apelsīna šķēle uz dēlīša.

Kad Sāra nepasniedz tiešsaistes nodarbības, viņa piedalās arī ēdiena un labjūtes tematikas aplādē “Kitchen Club” un bieži vien ar saviem 17 500 Instagram sekotājiem dalās ar attēliem, kuros ir uzturvielām bagātas maltītes un dzērieni, kas uzņemti, izmantojot kameras G7 X Mark III diafragmas atvērumu f/1.8-2.8, lai radītu spilgtus, asus attēlus tieši ar kameru. Uzņemts ar Canon PowerShot G7 X Mark III ar 24 mm, 1/125 s, f/1.8 un ISO 125. © Sarah Malcolm

Kameru var izmantot arī kā tīmekļa kameru, lejupielādējot Canon EOS Webcam Utility programmatūru, kas darbojas ar lielāko daļu video konferenču un straumēšanas lietojumprogrammām. Līdz ar to tā ir ideāli piemērota jogas pasniedzējiem — un kopumā fitnesa pasniedzējiem, — kas piedāvā tiešsaistes dalības platformas.

Filmēšanas laikā PowerShot G7 X Mark III kadru aptver sarkana robeža, kas kalpo kā papildu apliecinājums ierakstīšanas procesam un ļauj izvairīties no pāragra starta. Savukārt PowerShot G7 X Mark III uzlabotās automātiskās fokusēšanas iespējas nozīmē to, ka tādi satura veidotāji kā Sāra var būt droši par atrašanos fokusā visā filmēšanas laikā.

Džeimijs Džeimss

Jēgpilni videoblogi dabā

Vīrietis sevi filmē ar Canon PowerShot G7 X Mark III, meditējot pie klints malas. Fonā var redzēt okeānu.

Džeimijam Džeimsam, kurš pēdējos sešos gados ir pilna laika videogrāfs un fotogrāfs un specializējas uz saturu brīvā dabā, ko veido tādiem uzņēmumiem kā Vans un The North Face, satura veidošanai ir svarīgs daudzpusīgs, kvalitatīvs aprīkojums.

Džeimijs pārbaudīja Canon PowerShot G7 X Mark III, uzņemot video un fotogrāfijas brīvā dabā. Kameras lielais kadru nomaiņas ātrums (līdz 120 kadriem sekundē) un 4,2 reižu 24–100 mm f/1.8-2.8 tālummaiņas objektīvs pierādīja savu perfekto darbību Juras laikmeta piekrastes iespaidīgajās klintīs, kas Džeimijam kalpoja par fonu. Kopā ar to tiek piedāvāts kameras PowerShot G7 X Mark III 4 pakāpju attēla stabilizators, kas ļauj uzņemt kadrus ar lielāku ekspozīcijas laiku, neradot problēmas kameras izkustēšanās dēļ.

Ar pēdējo aparātprogrammatūras atjauninājumu kamerai PowerShot G7 X Mark III ir uzlabota attēla stabilizācijas (IS) tehnoloģija, kas nozīmē to, ka varat fotografēt ar pārliecību. Kamera ir arī aprīkota ar sejas prioritātes automātisko ekspozīciju, tāpēc uzņemt kustīgus cilvēkus tagad ir vieglāk nekā jebkad agrāk.

Notupies vīrietis ar Canon PowerShot G7 X Mark III pludmalē fotografē gāzes pavardu.

Džeimijs Džeimss (Jamie James) kā videogrāfs un fotogrāfs, kurš iepriekš pārlieku neplāno uzņemšanu, ir sajūsmināts par Canon PowerShot G7 X Mark III piedāvāto daudzpusību.

Jūras putas, kas noklājušas smilšainu krastu, krēslā.

“Manā radošajā procesā ietilpst izpēte un skaistu lietu fotografēšana,” viņš saka. “Vienkārši eju ārā, skatos, kas notiek, un uzņemu attiecīgo mirkli.” Uzņemts ar Canon PowerShot G7 X Mark III ar 100,8 mm, 1/200 s, f/2.8 un ISO 160. © Jamie James

“Es ierakstīju, kā gatavoju kafiju un izpildu dažus vingrojumus, jo vēlējos dalīties ar nelielu daļiņu savas ikdienas, parādot to , cik svarīgi ir pavadīt laiku vienatnē dabā un cik nomierinoši tas var būt,” viņš saka. “Šīs kameras daudzpusība ir pārsteidzoša, neticama ir tās iespēja uzņemt plašas ainavas, kā arī darbību tuvumā.”

“Dodoties tālos piedzīvojumos, kameras izmēri ir ļoti nozīmīgi, tāpēc brīnišķīga ir iespēja to turēt kabatā, izņemt un uzņemt materiālu RAW formātā, jo nav jāsniedzas pēc somas un nevar nokavēt mirkli,” saka Džeimijs.

PowerShot G7 X Mark III aparātprogrammatūras pēdējais atjauninājums nozīmē to, ka šai kamerai ir arī kadra līnijas dažādām malu attiecībām, kas atvieglo fotografēšanu dažādām platformām un drukāšanai. Filmēšanas laikā uz ekrāna var būt redzams pat Instagram saderības marķieris, norādot, ka saturs ir piemērots publicēšanai sociālajos tīklos.

Varat izvairīties no pāreksponētiem fotouzņēmumiem, kamerā PowerShot G7 X Mark III izmantojot zebras raksta pārklājumus, kas palīdz izcelt ekspozīcijas zonas.

Cilvēks izņem Canon PowerShot G7 X Mark III kameru no mēteļa kabatas.

Džeimija piedzīvojumiem brīvā dabā nepieciešams komplekts, kas ir kompakts un pietiekami viegls, lai nēsātu līdzi uz attālām vietām, un G7 X Mark III profesionāliem filmu veidotājiem un fotogrāfiem var piedāvāt plašas iespējas.

Tādiem satura veidotājiem kā Džeimijam ir svarīgi arī izmantot augstas kvalitātes tīmekļa kameru video zvaniem, jo auditorija var redzēt viņa darba kvalitāti, — tas viss ir iespējams ar Canon PowerShot G7 X Mark III, izmantojot USB savienojumu.

“Kā filmu veidotājs un fotogrāfs vēlos radīt labu iespaidu. Ja pievienojos Zoom® zvanam un esmu iestatījis kinematogrāfsku ainu ar patīkamu asuma dziļumu, klientiem rodas priekšstats, ko viņi iegūs, strādājot ar mani.”

Autors: Lorna Dokerila (Lorna Dockerill)

Saistīti produkti

Saistīti raksti

  • VIDEO

    Padomi sociālo tīklu videoklipu uzlabošanai

    Četri satura veidotāji diskutē, kā veidot lielisku saturu un kā izcelties tiešsaistē.

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Kā kļūt par videoemuāru veidotāju

    Sāciet darbu un veidojiet kvalitatīvus videoemuārus ar mūsu videoemuāru veidošanas padomiem iesācējiem.

  • FOTOGRĀFIJA

    Kameras EOS R50 salīdzinājums ar kameru EOS R10

    Mēs salīdzinām divu EOS R sistēmas APS-C kameru galvenās funkcijas un konstrukciju.

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Iepazīstieties ar PowerShot V10

    Uzziniet, kāpēc Canon mazā 4K videoemuāru veidošanas kamera ir perfekts universālais aprīkojums iesācējiem.