Canon Europe pamatinformācija

Canon Europe Ltd pamatfinformācija PDF formātā

Lejupielādējiet Canon Europe Ltd pamatinformāciju (PDF, 123 KB)

Canon Europe ir Canon Inc. reģionālais pārdošanas un mārketinga uzņēmums, kas ir pārstāvēts 116 valstīs un nodarbina 19 000 cilvēku Eiropā, Tuvos Austrumos un Āfrikā (EMEA). Tas dibināts 1937. gadā ar īpašu mērķi izgatavot un piedāvāt patērētājiem vislabākās kvalitātes kameras. Canon nerimstošā aizrautība ar attēlu spēku ir paplašinājusi tā tehnoloģiju pielietojumu daudzos citos tirgos un ir izveidojusi to par attēlveidošanas risinājumu līderi pasaules mērogā gan lietotājiem mājās, gan uzņēmumiem.

Uzņēmuma risinājumi ietver produktus, sākot no digitālām kompaktajām kamerām un SLR kamerām līdz apraides objektīviem un portatīvām rentgenstaru iekārtām un līdz universāliem, kā arī ražošanas printeriem — tos visus atbalsta pakalpojumu klāsts ar pievienoto vērtību.

Canon iegulda lielus līdzekļus izpētē un attīstībā, lai nodrošinātu visbagātīgāk aprīkotos un visinovatīvākos produktus un pakalpojumus, kas apmierina klientu radošās vajadzības. No amatieru fotogrāfiem līdz profesionāliem drukas uzņēmumiem — Canon sniedz iespēju katram klientam apjaust savu fotografēšanas kaislību.

Canon uzņēmuma filozofija ir Kyosei — “Dzīve un darbs līdzās kopīga mērķa labad”. EMEA valstīs Canon Europe nodrošina ilgtspējīgu uzņēmējdarbības izaugsmi, pievēršot uzmanību savas ietekmes uz vidi samazināšanai un klientu atbalstam, lai samazinātu arī viņu ietekmi uz vidi, izmantojot Canon produktus, risinājumus un pakalpojumus. Canon ir nodrošinājis ISO 14001 sertifikāciju visā pasaulē, demonstrējot pasaules līmeņa vides pārvaldības standartus.