VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

Veidojiet vēl labāku saturu ar Canon EOS R50

No modes un ēdiena līdz fitnesam un dzīvesstilam — četri ietekmīgi influenceri atklāj, kā stāstu uzņemšana un kopīgošana ar Canon EOS R50 ir uzlabojusi viņu sociālo tīklu saturu.
Sociālo tīklu influencere Fatū Ndaija (Fatou N'Diaye), ģērbusies pūkainā, brūnā mētelī, tup un smaida uz trijkāja novietotas Canon EOS R50 kameras priekšā.

Satura veidošanā ir lielāka konkurence nekā jebkad agrāk, un neatkarīgi no tā, vai veidojat dinamiskus videoemuārus par ēdieniem vai iedvesmojošas filmas par fitnesu, pienāk brīdis, kad ir vērts padomāt, vai varētu uzlabot savu video, izmantojot kameru, kas nodrošina labāku veiktspēju, funkcijas un attēlu kvalitāti.

Šeit var noderēt Canon EOS R50. Sākuma līmeņa Canon EOS R sistēmas bezspoguļa kamera, kurai ir augstas izšķirtspējas 24,2 MP sensors, uzlaboti automātiskie režīmi un intuitīvs interfeiss — tā ir lieliski piemērota topošajiem satura veidotājiem un sociālo mediju influenceriem.

Ir tik daudz veidu, kā EOS R50 atvieglo satura veidošanu, sākot no kompaktā un ērti pārnēsājamā dizaina līdz grozāmā skārienekrāna asajam displejam, kas to padara lieliski piemērotu sevis uzņemšanai un tiešraides straumēšanai.

Četri enerģiski satura veidotāji no Lielbritānijas, Francijas un Vācijas izmanto Canon EOS R50, lai uzņemtu savām sirdīm tuvu aizraušanos. Viņiem ir dažādi stāsti, bet viņi visi ir varējuši uzlabot savu saturu ar šo jaudīgo APS-C formāta kameru.

Turpiniet lasīt, lai atklātu, kā EOS R50 padara uzņemšanu un kopīgošanu vienkāršāku, ātrāku un labāku nekā jebkad agrāk.

Fatū Ndaija (Fatou N'Diaye): modes satura uzņemšana Parīzē

Satura veidotāja Fatū Ndaija (Fatou N'Diaye) stāv vāji apgaismotā ielā, turot Canon EOS R50 pret savu seju un skatoties skatu meklētājā.

Canon EOS R50 izcili darbojas vājā apgaismojumā, automātiskā fokusēšana darbojas pat -4 EV apgaismojuma līmenī, nodrošinot joprojām asu satura veidošanu naktī vai vāji apgaismotā telpā.

Ar kameru EOS R50 uzņemts satura veidotājas Fatū Ndaijas (Fatou N'Diaye) portrets mētelī, krāsainā šallē un trīsstūrveida saulesbrillēs.

Canon EOS R50 vadīklas ir lieliski piemērotas iesācējiem, tostarp ātrā fotografēšanas un video režīma pārslēgšana, kā arī izvēlnes ar pamācībām skārienekrānā. Fatū ir izmantojusi modernas Canon DSLR kameras un hibrīdkameras, bet viņai pievilcīga bija kameras EOS R50 vienkāršība. “Man tā iepatikās no pirmās uzņemtās fotogrāfijas,” viņa saka. “Tajā ir viss. Tā ir kamera, kas liek mīlēt fotografēšanu.” Uzņemts ar Canon EOS R50 un Canon RF 50mm F1.8 STM objektīvu ar 1/200 s, f/2.8 un ISO200.

Parīzē dzīvojošā skaistumkopšanas nozares emuāru autore Fatū bērnībā aizrāvās ar fotografēšanu, redzot, kā viņas tēvs visur ņēma līdzi savu Canon filmiņu kameru. 2007. gadā viņa izveidoja emuāru Black Beauty Bag, lai runātu par modi, īpaši melnādainajām sievietēm, un tagad dalās ar savām fotogrāfijām ar vairāk nekā 150 000 sekotāju savā kontā @blackbeautybag. “Manā skatījumā mode un fotogrāfija iet roku rokā,” viņa saka.

Fatū apceļoja Parīzi, izmantojot Canon EOS R50, lai iemūžinātu sevi, braucot ar velosipēdu, iepērkoties un filmējot tērpus, un kameras filmu digitālā attēla stabilizācija (IS) uzturēja materiāla asumu, uzņemot ar kameru rokās, savukārt daudzpusīgais 1,62 M punktu grozāmais ekrāns atviegloja sevis uzņemšanu. “Jūs varat pielāgot automātisko fokusu, pieskaroties objektam skārienekrānā,” saka Fatū. Pēc tam kamera automātiski sekos jums vai jebkuram izvēlētajam objektam.

Fatū saka, ka viņai ļoti patīk kameras EOS R50 lielums. “Es negaidīju, ka tik mazai kamerai ir lielas DSLR kameras iespējas,” viņa turpina. “Kamera EOS R50 ļauj izvēlēties dažādus fotogrāfiju stilus no tās automātiskā radošā dublēšanas režīma.”

Līdzīgi kā viedtālrunim, kamerai EOS R50 ir iepriekšējie iestatījumi un filtri, un radošais kadru dublēšanas režīms katram uzņemtajam attēlam automātiski piemēro četrus dažādus radošus efektus, lai jūs varētu izvēlēties to, kas jums patīk vislabāk.

Lai gan Fatū fotografēšana nav jauna nodarbe, viņa atklāja, ka šie rīki paātrina viņas darbplūsmu. “Tiem, kuri neko daudz nezina par fotogrāfiju, kamera EOS R50 ir pareizā izvēle,” viņa secina.

Elēna Bukovska (Elena Bulkowski): viena diena fitnesa influenceres dzīvē

Attēls, ko uzņēmusi satura veidotāja Elena Bulkovska (Elena Bulkowski) ar Canon EOS R50, skrienot pa lauku pretim kamerai, ģērbusies koraļļu krāsas krekliņā un melnos legingos.

Kamerai EOS R50 ir tā pati automātiskās fokusēšanas sistēma, kas ir Canon EOS R10, tāpēc Elena varēja uzņemt asu materiālu. “Kad dodos mundrā skrējienā vai trenējos, man nav jāuztraucas, ka neesmu fokusā, jo kamera man automātiski seko,” viņa saka. Uzņemts ar Canon EOS R50 un Canon RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM objektīvu ar 77 mm, 1/500 s, f/7.1 un ISO100.

Dzīvesveida un fitnesa influencere Elena Bulkovska (Elena Bulkowski) sēž pie galda un no bļodiņas ēd brokastu pārslas, un viņai priekšā ir Canon EOS R50 uz trijkāja ar augšup vērstu skārienekrānu.

EOS R50 kompaktie izmēri izrādījās lieliski piemēroti satura veidotājiem, kuri visu laiku pārvietojas. “Es pieceļos, pagatavoju brokastis, publicēju receptes videoklipu, tad vienkārši iemetu to savā mugursomā un dodos pārgājienā,” skaidro Elena. “Tā lieliski iekļaujas manā darbplūsmā, jo es to visur varu ņemt līdzi.”

Elena nodarbojas ar fitnesu. 2014. gadā viņa pārcēlās uz Štutgarti Vācijā un, konstatējot, ka tuvumā nav neviena sporta kluba, izveidoja kontu @trainhard_eatwell. Viņa dalās ar savu aizraušanos ar kustību tiešsaistē, motivējot sekotājus ar veselīgām receptēm un treniņu videoklipiem, un viņai ir vajadzīga kamera, kas spēj to visu uzņemt.

Canon EOS R50 nepārtrauktās fotografēšanas ātrums 12 kadri sekundē un 120p lēnās ierakstīšanas video funkcija ir perfekti piemērota Elenas dinamiskajam saturam. Dual Pixel CMOS AF II automātiskās fokusēšanas sistēma sekoja Elenai treniņu laikā un noturēja viņu asā fokusā. “Mani skriešanas videoklipi ir tik plūstoši,” viņa saka. “Es veidoju daudz sporta satura, un lieliski ir tas, ka automātiskā fokusēšana jums seko, kad vingrojat.”

Pārejot no viedtālruņa, Elena atklāja, ka kamera EOS R50 ir intuitīvi lietojama. “Ir tik vienkārši mainīt video un fotografēšanas režīmu,” viņa turpina.

Kamerai EOS R50 ir arī 14 ainu režīmi fotogrāfijām, kas automātiski konfigurē iestatījumus tādām situācijām kā pašportreti un sports, kā arī seši filmu režīmi.

Martins Odels (Martyn Odell): receptes ēdienu revolūcijai

Ēdienu jomas infulenceris Martins Odels (Martyn Odell) noliecies pār virtuves leti ar Canon EOS R50, regulējot objektīvu, lai filmētu šķīvi ar ēdienu.

Ēdienu jomas infulenceris Martins ir izveidojis daudzpusīgu saturu ar Canon EOS R50, pateicoties tās saderībai ar plašo RF un RF-S objektīvu klāstu. “Maināmie objektīvi ļauj man eksperimentēt ar dažādiem fokusa attālumiem,” viņš saka. “Tas ir neticami, ka filmēšanas laikā varu izmantot platleņķa objektīvu, lai uzņemtu visu, un pēc tam varu pārslēgties uz 50 mm objektīvu ēdiena fotografēšanai.”

Uz trijkāja vertikāli uzstādīta Canon EOS R50 kamera ar gredzenveida apgaismojumu un mikrofonu. Grozāmajā skārienekrānā redzams influenceris Martins Odels, turot sarkanu sīpolu.

Kameras EOS R50 jaunais režīms tuvplāna demonstrācijas filmām bija lieliski piemērots, lai parādītu kamerai dažādas lietas. “Pēc kāda priekšmeta turēšanas fokuss atkal tiek novirzīts uz manu seju, un tas ir tieši tas, kas man vajadzīgs,” saka Martins.

Saturu pakalpojumā TikTok publicējot kā @lagomchef, Martins savos videoklipos cilvēkiem māca, kā samazināt pārtikas atkritumus un interesanti pavadīt laiku virtuvē. Martinam ir fotografēšanas grāds un pieredze darbā ar DSLR kameru, un viņš ir izmantojis viedtālruni spontānai satura veidošanai, taču viņu pārsteidza kameras EOS R50 spēja uzņemt 4K 30p videoklipus, kā arī 120p Full HD videoklipus.

“Man ir ļoti svarīgi, lai, nospiežot pogu, es iegūtu kvalitatīvu saturu, jo bieži vien satura uzņemšana ir ļoti neplānota,” saka Martins. “Bet es zinu, ka varu paņemt kameru, nospiest ieraksta pogu un uzreiz uzņemt skaistu 4K formāta materiālu. Iespēja uzņemt materiālu ar lēnu ierakstīšanu ir papildinājusi manu ēdiena saturu ar dinamiku.”

Canon EOS R50 ir aprīkota arī ar vienkārši lietojamiem uzņemšanas režīmiem, kas viņam palīdzēja uzņemt ēdienu tuvplānus. “Viena no lieliskajām funkcijām ir fokusa dublēšana, kas ļauj pavisam vienkārši iegūt makro fotogrāfijas, izvēloties atbilstošo asuma dziļumu.”

Pateicoties kameras EOS R50 vadībai ar Bluetooth un bezvadu savienojumam, Martins varēja uzreiz publicēt saturu savos sociālajos kanālos. “Fotogrāfijas un videoklipus nosūtīt no kameras EOS R50 uz tālruni ir pavisam vienkārši, izmantojot Canon Camera Connect lietojumprogrammu, kas sniedz iespēju publicēt saturu tiešsaistē, tiklīdz tas ir uzņemts,” viņš saka.

Zina Šaha (Zeena Shah): vienkāršāka iedvesmas gūšana dizainam

Satura veidotāja Zina Šaha (Zeena Shah) fotografē grezni noformētu galdu ar Canon EOS R50 kameru.

Kā cilvēkam, kurš nav īpaši gudrs tehnoloģiju jomā, kameru EOS R50 lietot man bija ļoti vienkārši un intuitīvi,” saka Zina. “Ir neticami, ka ir iespēja uzņemt fotogrāfijas un pēc dažām sekundēm tās automātiski skatīties savā tālrunī. Tas ietaupīs tik daudz laika.

Ar Canon EOS R50 uzņemts portrets, kurā redzama stila influencere Zina Šaha (Zeena Shah), valkājot rozā kombinezonu un zilu cepuri. Viņa stāv pie balti krāsotas sienas un smejas.

Stils Zinai ir ļoti svarīgs, tāpēc iespēja ielikt kameru EOS R50 savā rokassomiņā un paņemt to no mājām uz studiju ir liela priekšrocība. “Tā man ir līdzi visur, un tas man patiešām palīdz uzlabot kvalitāti,” viņa saka. “Es jūtos kā īsta fotogrāfe, un man ir prieks uzņemt augstas kvalitātes fotogrāfijas.” Uzņemts ar Canon EOS R50 un Canon RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM objektīvu ar 18 mm, 1/500 s, f/9 un ISO160.

Londonā dzīvojošā Zina (@heartzeena) ir dizainere, stiliste, prezentētāja un autore, kura mājsēdes laikā no jauna atklāja seno marmorēšanas mākslu. Sākumā viņa savus rokdarbus iemūžināja ar viedtālruni, tomēr meklēja veidu, kā uzlabot satura kvalitāti.

Kameras EOS R50 precīzie un asie attēli apmierināja Zinas mākslinieciskās prasības, meklējot spilgtus toņus un detaļas. “Krāsa ir tik brīnišķīga,” viņa saka. “Tā ir tik tuva patiesībai, un ir tik jauki, ka varu dalīties ar saviem sekotājiem ar šādiem augstas izšķirtspējas un skaisti piesātinātiem attēliem.”

Radošā dublēšana nodrošina vairākus katra attēla variantus, līdz ar to Zina varēja nosūtīt savu saturu tieši uz sociālajiem tīkliem. “Gatavie filtri sniedz iespēju nekavējoties publicēt attēlus,” viņa skaidro.

Visvairāk Zinai patika izmantot kameras EOS R50 lēnās ierakstīšanas funkciju, lai iemūžinātu tintes virpuļošanas valdzinošo efektu marmorēšanas videoklipos. “Tā ir lieta, kuras manā tālruņa saturā trūka,” viņa turpina. “Kameras EOS R50 fokusa dublēšana ir ārkārtīgi stilīga. Tā sapludina attēlus, pievienojot ļoti skaistu asuma dziļumu, ko nevarētu iemūžināt citādā veidā.

Kameras EOS R50 priekšrocības satura veidotājiem

Talented creators put Canon EOS R50 through its paces

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties sejas izsekošanas un automātiskās fokusēšanas funkcijas, intuitīvus fotografēšanas režīmus, grozāmu skārienekrānu kompozīcijas un iestatījumu pārbaudei, detalizētu un košu attēlu kvalitāti vai piekļuvi daudzpusīgajam objektīvu klāstam, ko var nodrošināt.EOS R sistēmas kamera, EOS R50 ir ideāla sabiedrotā skaista satura radīšanai, ko var kopīgot gan ar draugiem, gan sekotājiem.


Autors: Lorēna Skota (Lauren Scott)

Saistītie produkti

Saistītie raksti

  • FOTOGRĀFIJA

    Kameras EOS R50 salīdzinājums ar kameru EOS R10

    Mēs salīdzinām divu EOS R sistēmas APS-C kameru galvenās funkcijas un konstrukciju.

  • VIDEO

    Padomi sociālo tīklu videoklipu uzlabošanai

    Četri satura veidotāji diskutē, kā veidot lielisku saturu un kā izcelties tiešsaistē.

  • VIDEO

    Kā uzņemt augstas kvalitātes ēdiena fotogrāfijas kā profesionālim

    “Jessie Bakes Cakes” ir emuārs, kas ar satriecošiem ēdiena videoklipiem ir savācis vairāk nekā 100 000 sekotāju. Šeit viņa paskaidro, kā apgūt ēdiena videoklipu veidošanu.

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Kā kļūt par videoemuāru veidotāju

    Sāciet darbu un veidojiet kvalitatīvus videoemuārus ar mūsu videoemuāru veidošanas padomiem iesācējiem.