VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

Iepazīstieties ar Canon PowerShot V10 — vieglu 4K videoemuāru veidošanas kameru

Tagad pieejama labākā videoemuāru veidošanas kamera iesācējiem. Uzziniet, kā Canon vienkārši lietojamā, vieglā 4K videoemuāru veidošanas kamera palīdzēs jums uzsākt videoemuāru veidošanu un straumēšanu.
Canon PowerShot V10 stāv uz virtuves darba virsmas ar dēlīti fonā un videoemuāra veidotāja roku, kas atbalstīta uz virsmas tā priekšā.
Pavārs novieto ēdiena katlu uz paliktņa Canon PowerShot V10 priekšā, kas stāv uz iebūvētā statīva un ir noliekta ēdiena virzienā.

Kompakto kameru PowerShot V10 ir ļoti vienkārši lietot — pat ja esat pilnīgs iesācējs videoemuāru veidošanā, varat to novietot augstāk, izmantojot iebūvēto regulējamo statīvu, varat pagriezt ekrānu, lai redzētu sevi, pēc tam iestatīt visu automātiskajā režīmā un vienkārši pieskarties pogai Record (Ierakstīt), kad esat gatavs.

PowerShot V10 dizains un funkcijas

PowerShot V10 ir Canon mazākā videoemuāru veidošanas kamera, kuras svars ir tikai 211 g — gandrīz puse no kompaktās kameras PowerShot G7 X Mark III svara, un tās nelielie izmēri ļauj to ņemt līdzi it visur, lai uzņemtu spontānus videoemuārus jebkurā vietā.

Neskatoties uz kameras PowerShot V10 mazajiem izmēriem, tai ir divi liela diametra iebūvētie mikrofoni, kas var uzņemt labākas kvalitātes skaņu, nekā jūs, iespējams, iegūstat ar viedtālruni. Tas ir tāpēc, ka viedtālruņu mikrofoni ir optimizēti tālruņa zvaniem, kad ierīce tiek piespiesta sejai. Tomēr kameras PowerShot V10 mikrofoni ir izstrādāti, lai uzņemtu stereo skaņu parastajā videoemuāru veidošanas attālumā, pieskaņotos jūsu balsij, vienlaikus tverot apkārtnes noskaņu jebkurā vietā — gan tirgū, gan ballītē. Ja ierakstāt vējainā laikā, uzlieciet komplektā iekļauto vēja aizsargu, lai samazinātu vēja radīto troksni.

Ja vēlaties vēl vairāk kontrolēt skaņu, kamerai PowerShot V10 sānos ir arī 3,5 mm mikrofona pieslēgvieta, lai varētu pievienot ārējo mikrofonu. Atsevišķi iegādājams piederumu stiprinājums sniedz maksimālas pielāgošanās iespējas, lai izvēlētos, kur kamerai pievienot ārējo mikrofonu.

Unikāla kameras PowerShot V10 īpašība ir iebūvētais statīvs, kas ļauj kameru uzstādīt, lai filmētu no dažādiem noliekuma leņķiem — no -30° līdz -10° filmēšanai no augsta leņķa un no 10° līdz 30° filmēšanai no zema leņķa. Statīvu var salocīt, lai būtu kompaktāka glabāšana un ērtāka lietošana, kameru turot rokā. Lai iegūtu vēl lielāku daudzpusību, kamerai PowerShot V10 ir standarta trijkāja stiprinājums, tāpēc varat to piestiprināt jebkuram jūsu izvēlētajam trijkājim, tostarp kompaktajam Canon trijkāja rokturim HG-100TBR .

Canon PowerShot V10 uz iebūvētā statīva ieraksta spēlētāju, kura rokas ar spēļu kontrolleri ir redzamas priekšplānā.

Kameras PowerShot V10 iebūvēto statīvu var pielāgot uzņemšanai no augsta un zema leņķa, un pagriežamo ekrānu var uzstādīt ērtā leņķī.

Viens no sekmīgas videoemuāru veidošanas svarīgākajiem elementiem ir precīza kompozīcijas izveidošana. PowerShot V10 to atvieglo ar grozāmu LCD ekrānu — pagrieziet to augšup, lai redzētu sevi kadrā un bez piepūles uzņemtu pats sevi, vai iestatiet dažādos leņķos, lai skatītu objektus, pret kuriem mērķējat kameru. Tās vienkāršais interfeiss piedāvā arī skārienvadību visām standarta ierakstīšanas funkcijām. Ja uzņemat materiālu sociālajai platformai, kurai ir nepieciešama konkrēta malu attiecība, varat izvēlēties ekrānā parādīt malu marķierus, lai pārbaudītu, vai galvenie elementi būs kadrā, kad vēlāk to apgriezīsiet.

6,6 mm objektīvs (35 mm ekvivalenta fokusa attālums 19 mm) nodrošina platu skata leņķi, kas lieliski piemērots ērtai sevis iekadrēšanai un plašas apkārtnes uzņemšanai. Lielais 1,0 collas sensors apkopo vairāk gaismas pat vāja apgaismojuma apstākļos, lai jūs varētu būt drošs, ka videoklips izskatīsies dabiski visas dienas laikā.

Cilvēka roka no dzeltena sporta krekla kabatas ar garām piedurknēm izņem Canon PowerShot V10.

Kamera PowerShot V10 ir pietiekami maza un viegla, lai to nēsātu kabatā, un tā ir gatava darbam, kad nepieciešams. Tā ir izstrādāta, lai videoemuāru veidošanu un tiešraides straumēšanu padarītu ātru un vienkāršu, kā arī varētu uzņemt 15,2 MP fotoattēlus — lielisks risinājums videoemuāra titullapas kadriem vai sīktēliem.

Divi cilvēki izmanto Canon PowerShot V10, viens no viņiem izstiepis roku ar kameru, lai filmētu sevi pie koka, kas dekorēts ar lampiņām.

Kamera PowerShot V10 ir lieliski piemērota vāja apgaismojuma apstākļos, un objektīva plašais skata lauks nodrošina uzņemšanu ar labākas kvalitātes video, nekā, visticamāk, varēsiet iegūt ar lielāko daļu viedtālruņu priekšējo kameru.

PowerShot V10 video režīmi un radošās iespējas

Kamera PowerShot V10 var ierakstīt līdz 4K UHD video ar 25/30 kadriem/s un Full HD ar līdz 50/60 kadriem/s. Tai ir arī sejas izsekošanas automātiskā fokusēšana — cilvēki jebkurā attēla laukuma vietā tiek automātiski noteikti, un varat arī pieskarties objektiem ekrānā, lai norādītu kamerai tiem sekot.

Varat izvēlēties ierakstīšanas režīmu. Režīms Auto Movie (Automātiskā filma) un Smooth Skin Movie (Filma ar izlīdzinātu ādu) piedāvā viena pieskāriena ierakstīšanas iespēju tādiem gadījumiem, kad vienkārši vēlaties kopīgot savu stāstu un ļaut kamerai pašai izvēlēties iestatījumus. Uzlabotas ietvertās funkcijas, piemēram, Auto Lighting Optimizer (Automātiskais apgaismojuma optimizators), Auto ND filter (automātiskais ND filtrs) un Auto White Balance (Automātiskais baltā balanss) nodrošina lieliskus rezultātus. Ja vēlaties pārņemt vadību, filmas režīms Manual Exposure (Manuālā ekspozīcija) ļauj pielāgot daudzus iestatījumus.

Varat aktivizēt Movie Digital IS, lai attēls būtu vienmērīgs, ja uzņemat, kameru turot rokās vai pārvietojoties, vai arī automātisko līmeņošanu, lai ainas uzņemšanas laikā saglabātu to vienā līmenī.1

Ja vēlaties iegūt konkrētu izskatu un noskaņu, ir pieejami 14 krāsu filtri (tie visi ir pieejami gan filmas režīmā Auto (Automātiskais), gan Manual Exposure (Manuālā ekspozīcija)), kas pirms filmas ierakstīšanas ir jāiestata ar pieskārienu. Tie ietver RetroGreen (Retro zaļš) un Sepiatone (Sēpijas tonis), lai pilsētai vai ainavai piešķirtu retro izskatu, TastyWarm (Garšīgs siltos toņos) klipiem ar kārdinošiem karstajiem ēdieniem, kā arī citus. Ir arī krāsu toņu iestatījumi ar slīdņiem, kurus var izmantot papildu pielāgošanai, — kamera saglabā visus jūsu krāsu iestatījumus, tāpēc nākamajā reizē, kad to ieslēgsiet, tā būs gatava uzņemt ar jūsu unikālo izskatu.

Ja vēlaties veidot augstāka līmeņa videoemuārus, ir pieejamas papildu opcijas un iestatījumi, kam var piekļūt, nospiežot pogu Q, tostarp filmas ierakstīšanas izšķirtspēja, automātiskā fokusēšana, digitālā tālummaiņa un citas funkcijas.

Cilvēks vienā rokā tur Canon PowerShot V10 un otrā — viedtālruni ar Canon Camera Connect lietojumprogrammu, kas pārsūta failus no kameras.

Instalējiet bezmaksas Canon Camera Connect lietojumprogrammu savā viedtālrunī un varēsiet to izmantot, lai pārsūtītu un augšupielādētu videoklipus un pat vadītu kameru PowerShot V10 no attāluma.

Sieviete, kas spēlē ģitāru, skatās uz Canon PowerShot V10 kameru ar ārējo mikrofonu un piestiprinātu Canon trijkāja rokturi HG-100TBR, kas stāv uz zema galda ar skatu pret viņu.

Jūsu ambīcijām un zināšanām pieaugot, kamera PowerShot V10 sniegs jums plašākas iespējas. Tai ir 3,5 mm mikrofona ligzda, lai pievienotu ārējo mikrofonu, piemēram, Canon DM-E100 stereo mikrofonu, standarta trijkāja stiprinājums, lai varētu izmantot vēlamo trijkāji, tostarp kompakto Canon trijkāja rokturi HG-100TBR (ja nepieciešams, kameru var novietot vertikāli), un pat HDMI izeja tiešai izvadei.

Savienošana un kopīgošana, izmantojot PowerShot V10

Kamera PowerShot V10 ļauj ātri un ērti kopīgot videoemuārus ar sekotājiem, izmantojot iebūvēto Bluetooth un Wi-Fi savienojumu. Instalējiet bezmaksas Canon Camera Connect lietojumprogrammu savā viedtālrunī, lai varētu ērti pārsūtīt klipus uz tālruni, — izmantojot lietojumprogrammu, varat vadīt kameru pat no attāluma. Filmas var automātiski pārkodēt, kad tās tiek nosūtītas no kameras uz tālruni, kas ļauj vienkāršāk nekā jebkad agrāk izveidot videoklipu, ko pievienot visiem sociālajiem kanāliem.

Lai izvairītos no tālruņa krātuves aizpildīšanas ar daudziem lieliem video failiem, ja vēlaties, varat automātiski augšupielādēt savu saturu mākoņpakalpojumā image.canon un no turienes pārsūtīt uz Google Drive™, YouTube un Frame.io, kā arī citiem tīmekļa pakalpojumiem. Video un attēlus, kas saglabāti pakalpojumā Frame.io, var ērti importēt video rediģēšanas programmatūrā, piemēram, Adobe Premiere Pro un Final Cut Pro, kur varat rediģēt un uzlabot uzņemto materiālu.

Ar PowerShot V10 tiešraides straumēšana ir vienkāršāka nekā jebkad agrāk — to visu var paveikt ar dažiem pieskārieniem LCD ekrānā. Kad vēlamais straumēšanas galamērķis ir iestatīts lietojumprogrammā Camera Connect (un pieņemot, ka jūsu sociālo tīklu konts atļauj straumēšanu), vienkārši atlasiet YouTube Live vai Facebook Live vai pievienojiet RTMP saiti2 un sāciet apraidi.3

PowerShot V10 varat izmantot arī kā tīmekļa kameru. Kamerai ir iebūvēti nozares standarta UVC un UAC draiveri, tāpēc nav nepieciešama papildu programmatūra — vienkārši pievienojiet un atskaņojiet, izmantojot USB (ar komplektā iekļauto kabeli), gan operētājsistēmā Windows, gan MacOS un izmantojiet PowerShot V10 Full HD izšķirtspēju ar 30 kadriem/s populārām video zvanu lietojumprogrammām. Digitālā tālummaiņa ir pieejama arī straumēšanai vai izmantojot kameru kā tīmekļa kameru — vienkārši iestatiet kameru, kā vēlaties, un varat sākt darbu, izvēloties kādu no citiem kameras iepriekšējiem iestatījumiem, tostarp Smooth Skin movie (Filma ar izlīdzinātu ādu), filmu režīmu Auto (Automātisks), Face Tracking AF (Sejas izsekošanas AF) vai noteikta kadra AF, krāsu filtru un daudzus citus.1

PowerShot V10 — vienkāršs videoemuāru veidošanas risinājums

Neatkarīgi no tā, ar ko aizraujaties un kas ir jūsu auditorija, kamera PowerShot V10 palīdz izveidot savienojumu bez sarežģītiem iestatījumiem, turklāt nav nepieciešama soma, kas ir pilna ar piederumiem. Iebūvētais statīvs ļauj to ērti uzstādīt un izmantot gandrīz jebkurā vietā neatkarīgi no tā, vai veidojat videoemuāru par ēdiena gatavošanu vai datorspēlēm. Tās vienkāršās vadīklas, kompaktais dizains un automatizētie režīmi ļauj uzsākt videoemuāru veidošanu bez īpašām zināšanām, turklāt tai ir daudz iespēju un vēl vairāk modernu funkciju, kad būsiet gatavs pilnveidot darbu.

Autors: Džefs Meijers (Jeff Meyer) un Alekss Sammersbijs (Alex Summersby)

  1. Darbības veida dēļ dažādus režīmus nevar izmantot kopā. Piemēram, Movie Digital IS nevar izmantot vienlaicīgi ar automātisko līmeņošanu, digitālo tālummaiņu nevar izmantot ar IS, un automātisko līmeņošanu nevar izmantot ar filmas režīmu ar izlīdzinātu ādu. Papildinformāciju skatiet kameras tehniskajos datos.
  2. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tiešraides straumēšanas platformu pakalpojumi jebkurā laikā bez brīdinājuma var tikt mainīti, apturēti vai pārtraukti. Lūdzu, apskatiet tiešraides straumēšanas platformu informāciju, lai uzzinātu jaunākās prasības. Canon nesniedz nekādus apliecinājumus vai garantijas saistībā ar jebkuru trešās puses produktu vai pakalpojumu, tostarp tiešraides straumēšanu.
  3. Lai iegūtu labākus rezultātus, ieteicams stabils Wi-Fi savienojums 2,4 GHz bezvadu tīklā, kurā ir mazs lietojums, kā arī liels augšupielādes ātrums.

    Adobe, Adobe Premiere un Frame.io ir reģistrētas preču zīmes vai preču zīmes, kas pieder uzņēmumam Adobe Amerikas Savienotajās Valstīs un/vai citās valstīs. Google, Google Drive un YouTube ir Google LLC preču zīmes, un Google šo vietni nekādā veidā neatbalsta, un tā nav ar to saistīta. Final Cut Pro un macOS ir uzņēmuma Apple Inc. preču zīmes, kas reģistrētas ASV un citās valstīs un reģionos.

Saistītie produkti

  • Digitālās kompaktkameras

    PowerShot V10 (Black)

    Izcelieties tiešsaistē un saglabājiet diskrētumu uzņemšanas laikā ar Canon universālo kabatas formāta 4K videoemuāru kameru.
  • Digitālās kompaktkameras

    PowerShot G7 X Mark III

    Kamera ar savienojumu — uzņem izcilus videoklipus un fotogrāfijas, kas patiks jūsu sekotājiem.
  • Bezspoguļu kameras

    EOS R50

    Izveidojiet ar šo EOS R bezspoguļa kameru vislabāko saturu, kas patīk lietotājiem — no asām fotogrāfijām līdz 4K filmām un tiešraides straumēm. Viss pieejams ar vienu īpašu ierīci.
  • Trijkājis

    Tripod Grip HG-100TBR

    Uzņemiet ilgāk ar papildu stabilitāti un radošu brīvību, pateicoties šim unikālajam trijkājim ar noņemamu tālvadības pulti.
  • Skaņa

    Stereo mikrofons DM-E100

    Ērti ierakstiet izcilu skaņu ar vienkārši iespraužamu un lietojamu mikrofonu, kas vienmēr gatavs darbam.
  • Saistītie raksti

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Canon labākās kameras un objektīvi videoemuāriem

    Canon ražo kameru un objektīvu klāstu, kas ir lieliski piemērots satura veidotājiem. Šis ceļvedis jums palīdzēs atrast ideāli piemērotu fotoaparatūru.

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Kā kļūt par videoemuāru veidotāju

    Sāciet darbu un veidojiet kvalitatīvus videoemuārus ar mūsu videoemuāru veidošanas padomiem iesācējiem.

  • VIDEO

    Padomi sociālo tīklu videoklipu uzlabošanai

    Četri satura veidotāji diskutē, kā veidot lielisku saturu un kā izcelties tiešsaistē.

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Veidojiet videoemuārus, atrodoties ceļā

    Četri ievērojami influenceri pārbauda Canon PowerShot V10 kameru