RAKSTS

Atvadieties no dizaina ārpakalpojumu izmantošanas: veidojiet sava uzņēmuma vajadzībām plakātus, reklāmkarogus un reklāmas izdevumus, izpildot šos 4 vienkāršos soļus.

Vai jums ir Canon printeris? Ķerieties pie darba jau šodien, izmantojot PosterArtist — vienkārši lietojamu bezmaksas dizaina programmatūru.

Vai tā būtu glancēta mazumtirdzniecības brošūra, restorāna atklāšanas reklāmas izdevums vai veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja informatīvs plakāts, — drukātajiem materiāliem ir liela nozīme daudzu nozaru komunikācijas stratēģijās. Jaunākie pētījumi liecina, ka mazumtirdzniecības, ražošanas, veselības aprūpes un publiskā sektora uzņēmumi 50% no sava komunikācijas budžeta tērē drukātajai reklāmai1, un no viņiem šajā ziņā neatpaliek arī citi uzņēmumi.

Taču efektīvu drukāto mārketinga materiālu veidošana var būt dārga, jo īpaši tāpēc, ka 95% uzņēmumu savu drukāto materiālu mārketinga vajadzībām izmanto ārpakalpojumu sniedzējus. Parasti to nosaka vēlme iegūt profesionālu kvalitāti un iekšējo resursu neesamība uzņēmumā, lai to nodrošinātu.

Taču tā nav tikai galīgā drukas kvalitāte, kas to nosaka; uzņēmumi, kuros nav kvalificētas iekšējas dizaina komandas, bieži izvēlas ārpakalpojumu izmantošanu visā procesā, sākot no dizaina līdz ražošanai. Lai gan ārpakalpojumu izmantošana var nodrošināt apjomradītus ietaupījumus, uzņēmumi, kuriem nepieciešami ātra ikdienišķu materiālu izgatavošana, var nebūt apmierināti ar ražošanas laiku un izmaksām.

Apstākļos, kad mārketinga budžets kļūst arvien ierobežotāks, uzņēmumi saskaras ar spiedienu samazināt izmaksas, taču, pateicoties jauniem tirgus risinājumiem, piemēram, PosterArtist, tiem nav jāekonomē uz drukāšanas iespēju rēķina. Ar Canon ierīci uzņēmumiem ir pieejami uzlaboti rīki, lai izstrādātu un izgatavotu mārketinga līdzekļus pašu spēkiem gadījumos, kad ārpakalpojumu izmantošana nav rentabla.

Kas ir PosterArtist?

PosterArtist ir Canon vienkārši lietojams tīmekļa dizaina un drukas rīks, kas ļauj jebkuram izveidot mārketinga materiālus dažu minūšu laikā. Tas ir izstrādāts tā, lai jebkurš lietotājs — gan ar, gan bez dizaina iemaņām — varētu ātri, vienkārši un kvalitatīvi izgatavot mārketinga materiālus.

Ja esat profesionālis, kuram vienkārši nepietiek laika, programmatūra jums sniedz iespēju izveidot materiālus no nulles, nodrošinot resursus, kas palīdz ietaupīt laiku un īstenot jūsu ideju. Bezmaksas piekļuve dažādām foto bibliotēkām, tostarp Pixabay, Unsplash un Pexels, ļauj atrast attēlus, kas vislabāk atbilst jūsu uzņēmuma reklāmas vajadzībām. Varat arī varat pielāgot fontus, krāsas un tekstūras atbilstoši sava uzņēmuma zīmola stilam, lai piesaistītu klientu uzmanību.

Ne katrs ir piedzimis ar dizainera spējām un ne katram ir izstrādāts redzējums par sasniedzamo mērķi. Tāpēc PosterArtist jūsu izvēlei piedāvā arī simtiem sākotnēji izstrādātu veidņu, kas ir sakārtotas pēc nozares, lai palīdzētu jums atrast vispiemērotākos sākotnēji izstrādātos variantus. Veidnes var vienkārši pielāgot atbilstoši jūsu vajadzībām.

Kā izveidot plakātu

1. solis: izvēlieties veidni vai veidojiet savu darbu no nulles

PosterArtist ir tīmekļa programmatūra, kas nozīmē, ka nav nepieciešama instalēšana. Vienkārši dodieties uz tīmekļa vietni un aktivizējiet programmatūru. Iestatiet paroli, lai izveidotu savu kontu, un sāciet darbu.

Tiks parādīts sākuma ekrāns ar ikonām, kas atbilst daudzām dažādām lietojumprogrammām, kuras izmantojot varat izveidot, piemēram, plakātu, reklāmkarogu, ēdienkarti, kalendāru un reklāmas izdevumu. Izvēlieties vienumu, ko vēlaties izveidot. Tālāk varat atlasīt uzņēmējdarbības jomu, piemēram, mazumtirdzniecība, pārtikas un dzērienu ražošana, skolas un izglītība, kā arī tēmas, piemēram, pasākumi. Trešajā līmenī jūsu izvēlei tiks piedāvāti sākotnēji ielādētu veidņu sīktēli.

PosterArtist article 1

Izvēlieties kādu no esošajām veidnēm vai arī dodieties uz sākuma ekrānu un izvēlieties “Create new” (Izveidot jaunu).

2. solis: pielāgojiet fonu, fontus un krāsas

Ja izvēlaties sākotnēji sagatavotu veidni, varat rediģēt atsevišķus dizaina elementus. Sāciet ar fona izvēli. Veidnēs jums tiks piedāvāts noklusējuma fons, bet varat mainīt tā krāsu vai, ja vēlaties, to noņemt. Varat arī izmantot pieejamās formas un ievietot jūsu izvēlētās figūras, kuras varat izvērst, kārtot un iekrāsot veidnē vai tukšā laukumā, kas veidos fonu.

Tālāk strādājiet ar tekstu. Varat rediģēt veidnes tekstu atbilstoši savām vajadzībām vai, ja sākat no nulles, ievadiet galvenās frāzes un informāciju, ko vēlaties nodot. Pēc tam rediģējiet teksta fontu, svaru, izvietojumu un krāsu.

Vai vēlaties pievienot īpašu efektu? Izvēlieties funkciju “Gold/Silver Texture” (Zelta/sudraba tekstūra), kas teksta laukiem un logotipiem piešķirs metāliska, teksturēta fona iespaidu.

Ja vēlaties saņemt palīdzību jūsu izvēlētā teksta un attēlu izkārtošanā, varat izmantot atjautīgo funkciju “Auto Design” (Automātisks dizains). Vienkārši izvēlieties plakāta kategoriju, izvēlieties attēlus un ievadiet virsrakstus, un programma piedāvās noderīgas idejas, kā pilnveidot dizainu.

PosterArtist article image 3

PosterArtist ir saderīgs ar visiem Canon printeriem. Tas nozīmē, ka varat izmantot ierīces īpašās funkcijas, piemēram, pievienot fluorescējoši rozā Spot krāsas, izmantojot imagePROGRAF GP sērijas printeri.

PosterArtist article image 5

3. solis: izvēlieties attēlus

Ja izmantojat sākotnēji ielādētu veidni, daži attēli jau būs iekļauti veidnē, taču tos var viegli nomainīt. Varat tieši importēt attēlus, kas ļauj augšupielādēt paša uzņemtus attēlus. Ja jums jau ir saglabāti attēli un logotipi, tie tiek parādīti apgabalā “File” (Fails) un ir gatavi iekļaušanai dizainā.

Varat arī piekļūt attēlu bankām un pārlūkot tūkstošiem attēlu un fotogrāfiju, kas varētu saderēt ar jūsu dizainu. Visi attēli ir rediģējami; varat mainīt to izmēru, novietojumu, mērogu un pievienot tādus efektus kā pilienu ēnas vai rāmjus.

PosterArtist article image 6

4. soli: druka

PosterArtist ir saderīgs ar visiem Canon printeriem, tāpēc neatkarīgi no tā, vai izmantojat PIXMA mājas printeri, imageRUNNER ADVANCE vai i-SENSYS biroja printeri vai imagePRESS vai imagePROGRAF profesionālas drukas printeri, varat būt droši, ka izdruka atbildīs datora ekrānā redzamajam. Vienkārši nospiediet pogu “Proceed to Print” (Turpināt ar drukāšanu) un vērojiet, kā jūsu dizains realizējas dzīvē.

Vai vēlaties saņemt papildu atbalstu saistībā ar PosterArtist lietošanu? Noskatieties video ar detalizētām pamācībām, kas pieejams šeit.

Pieprasīt informāciju

  1. Canon Insight Report, Klienta vērtības veidošana, 2020