RAKSTS

Kā izdrukās parādīt iespaidīgas detaļas ar imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Neatkarīgi no tā, vai gatavojat savus attēlus izstādīšanai vai pārdošanai, jums nepieciešams profesionāls printeris, kas var izcili atveidot detaļas un krāsas — tas imagePROGRAF PRO-1000 padara par ideālu partneri, lai atdzīvinātu jūsu labākos attēlus.

Ja nepieciešams uzticami atveidot vislabākos kadrus, pats galvenais ir dinamika, krāsas un kvalitāte. Printeris imagePROGRAF PRO-1000 no EOS sērijas ir mantojis sarkano līniju, kas simbolizē izcilu kvalitāti, un, pateicoties tā modernajai 12 tinšu sistēmai, teicamajai darbplūsmai un papildus īpaši paredzētajai fotogrāfiju rediģēšanas programmatūrai, varat veidot fotogrāfijas, kas uzticami parāda jūsu radošo vīziju. Mēs parādīsim, kā to izdarīt.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canon darbplūsma ar funkciju Crystal-fidelity

Printeris imagePROGRAF PRO-1000 sniedz iespēju Canon EOS kameru lietotājiem pārliecinoši drukāt savus attēlus, izmantojot īpaši veidoto foto un drukas programmatūru: Digital Photo Professional, kā arī spraudņus Print Studio Pro un Professional Print & Layout. Šī unikālā Canon ievades-izvades darbplūsma ļauj rediģēt un drukāt Canon EOS kameras attēlus, saglabājot to sākotnējās detaļas un skaidro attēlu.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Plašākas lietošanas iespējas darbplūsmā

Darba ražību un efektivitāti var ievērojami uzlabot ar īpašajiem Canon drukas spraudņiem. Canon spraudņi Print Studio Pro un Professional Print & Layout ir izstrādāti populārai fotogrāfiju rediģēšanas programmatūrai un optimizē drukāšanas procesu, palīdzot nodrošināt precīzāku atbilstību starp ekrānā un izdrukā redzamo attēlu.

Ar spraudni Print Studio Pro vienā ekrānā tiek apvienotas drukāšanas funkcijas, kas atvieglo lietošanu, tostarp piedāvājot rīkus apgriešanai un pagriešanai, drukas iestatījumus un reāllaika priekšskatījumu. Spraudņa Professional Print & Layout uzlabotais lietotāja interfeiss nodrošina arī optimizētu darbplūsmu ar posmos sadalītu drukāšanas procedūru, lai panāktu nevainojamu darbu izpildi.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Pielāgojami iestatījumi un krāsu pārvaldība

Arī Canon spraudņi atvieglo printera, papīra, izkārtojuma un krāsu iestatījumu pielāgošanu, lai palīdzētu nodrošināt vislabākās kvalitātes izdrukas. Abos spraudņos ir pieejama kontrasta atveides funkcija Contrast reproduction, kas ļauj panākt arī skaidrākus attēlus.

Sekojiet krāsu pārvaldībai, izmantojot ICC profila atlasi. Uzlabots printera profila dizains un vienkārši lietojamā melno punktu kompensācija (Black Point Compensation) ļauj uzlabot krāsu atveidi, salāgojot attēla ICC profila tumšāko punktu ar printera. Uzticamu attēlu izskatu palīdzēs nodrošināt arī iespēja pārbaudīt atveides intensitāti un ieviestās izmaiņas.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Izteiksmīgas melnbaltās izdrukas

Piešķiriet attēliem “film-noir” stilu ar saistošām melnbaltajām izdrukām. Augstas kvalitātes melnbaltos attēlus ar neitrāliem toņiem var panākt, pateicoties LUCIA PRO tintes sistēmas četrām īpašajām melnbaltajām tintēm — fotogrāfiju melnajai, matēti melnajai, pelēkajai un fotogrāfiju pelēkajai — iegūsiet melnbaltās fotogrāfijas, kas izcelsies ar izcilu dziļumu un skaidru attēlu.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Uzlabota efektivitāte intensīvai lietošanai

Bieža tintes maiņa var izjaukt darba ritmu, bet, pateicoties lielās ietilpības 80 ml tintes tvertnēm, varēsiet saglabāt savu radošo darba atmosfēru. Vienkārši nomaināma apkopes kasetne vēl vairāk palielinās efektivitāti, ja drukāsiet lielus apjomus — visas 12 tintes tvertnes ir vienkārši ielādēt no printera priekšpuses, un tās atrodas aiz nolokāma vāka, lai tām piekļūt būtu vēl ērtāk.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Autors Claire Price