Canon EOS M50 Mark II ir ideāla izvēle YouTube satura veidotājiem, straumētājiem un emuāru autoriem, kuriem ir svarīga augsta attēla un skaņas kvalitāte

Budapest, 2021. február 25. – Válaszul a kiváló minőségű fényképezőgép-felszerelések iránti egyre növekvő igényre, a mai tartalomkészítők gyorsan változó követelményeinek való megfelelés érdekében a Canon Europe ma bejelentette az EOS M50 Mark II-t, a díjnyertes EOS M50 utódjának piaci bevezetését. Az Instagram, a YouTube és a Twitch tartalmak létrehozására, megosztására és megtekintésére irányuló globális igény úgy tűnik, egyáltalán nem csökken - manapság az emberek több időt szánnak új hobbik felfedezésére és új készségek elsajátítására. Csak Európában,ᶦ 2019 harmadik és 2020 második negyedéve között a TikTok havi szintű használata 93 százalékkal nőtt a 16-64 évesek körében.

Reaģējot uz pieprasījumu pēc augstas kvalitātes kameras sistēmām, lai apmierinātu pieaugošās satura veidotāju vajadzības, Canon iepazīstina ar EOS M50 Mark II SLR, piedāvājot virkni rīku sociālajiem plašsaziņas līdzekļiem paredzētā satura veidošanai. Kamera ir aprīkota ar tīru HDMI izvadi, mikrofona savienojumu, opciju straumēšanai pakalpojumā YouTube un plašu maināmu objektīvu klāstu. Šī kameras sistēma ļauj iespējami labākajā veidā uzņemt fotoattēlus un video, veikt straumēšanu un organizēt mājas biroja videokonferences.

Video un fotoattēli

Jaunā bezspoguļa kamera ir kompakta un sver mazāk par 400 gramiem, tādēļ veikt fotografēšanu, video uzņemšanu un kvalitatīva satura koplietošanu ir vieglāk nekā jebkad agrāk. Kamera uzņem fotoattēlus ar šauru asuma diapazonu, uzņem video, kas nodrošina iespaidīgu attēlu un skaņu, un rada augstas kvalitātes reāllaika saturu. Gan horizontālie, gan vertikālie 4K videoklipi un fotoattēli tiek ierakstīti ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē. Izmantojot Wi-Fi, kamera veic straumēšanu pilnā HD izšķirtspējā tieši pakalpojumā YouTube un superātri augšupielādē saturu jūsu viedierīcē. Grozāms skārienekrāns un augstas kvalitātes elektroniskais skatu meklētājs ļauj izveidot kompozīciju un radoši izpausties. Kameras piedāvātā kinematogrāfiskā tehnoloģija Dual Pixel CMOS Autofocus ļauj identificēt acis un sejas, saglabājot objektu asumu. Skārienekrāna vadība un video automātiskais taimeris ļauj viegli veidot video emuārus un straumēt.

Kamera dažādiem pielietojumiem

Runājot par šo kameru, vispiemērotākais vārds ir “daudzfunkcionāls”. Canon EOS M50 Mark II piedāvā uzlabotu mobilo savienojamību, izmantojot Wi-Fi un Bluetooth. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties uzņemt fotoattēlus savai Instagram plūsmai, oriģinālu, vertikālu videoklipu TikTok tīklam vai straumēt tieši pakalpojumā YouTube, attēli un video tiks ātri un bez aizķeršanās augšupielādēti viedierīcē, lai tos varēti viegli koplietot sociālo plašsaziņas līdzekļu kanālos. Tīrā HDMI izvade ļauj lietotājam veikt profesionālu straumēšanu reāllaikā, un, pateicoties Canon bezmaksas EOS Webcam Utility programmatūrai, jūs katru dienu varēsiet veikt straumēšanu pakalpojumā Twitch vai augstas kvalitātes videozvanus ar draugiem un ģimenes locekļiem.

Kameras standarta komplektācijā ietilpst 24,1 megapikseļa APS-C sensors, Digic 8 procesors, 60p Full HD video ierakstīšanas funkcija, Dual Pixel CMOS Autofocus, 4K un portreta video režīmi un automātiskā video konvertēšanas funkcija. Uzņemšanas kapacitāti var paplašināt, izmantojot Canon maināmu EF-M vai EF/EF-S objektīvu (EF/EF-S objektīvam nepieciešams papildu adapteris).

Jaunā Canon EOS M50 Mark II ir optimāla kamera visiem satura veidotājiem, kuriem ir svarīga augsta attēla un skaņas kvalitāte, viedās funkcijas un tiešā reāllaika straumēšana tiešsaistes auditorijai.

Canon EOS M50 Mark II būs pieejama marta beigās. Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas:

- Canon EOS M50 Mark II (korpuss), € 640.

- Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm IS STM objektīvs, € 769.

Papildinformācija: Olli Turtiainen, Canon Oy, olli.turtiainen@canon.fi, tālr. +358 40 7716226