VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

Atklājiet, kā mazā, bet iespaidīgi aprīkotā Canon PowerShot V10 kamera uzlabo satura veidošanu

Četri ievērojami influenceri dalās ar informāciju, kāpēc Canon kompaktā videoemuāru veidošanas kamera ir lielisks partneris dažādu žanru satura veidošanai — no sporta līdz ēdienam, dzīvesstilam un skaistumkopšanai.
Vegānu ēdiena un dzīvesstila videoemuāru veidotāja Medleina Olīvija (Madeleine Olivia) filmē sevi un savu suni ar Canon PowerShot V10.

Canon PowerShot V10 ir ideāla kamera satura veidotājiem, jo to var ievietot kabatā. Tās svars ir tikai 211 g, tā ir pietiekami ērti pārnēsājama, lai to visur ņemtu līdzi, tomēr tā ir aprīkota ar viedām funkcijām, lai videoemuāru veidošana būtu ātra un vienkārša, nezaudējot kvalitāti. Neskatoties uz kameras mazajiem izmēriem, tā var ierakstīt asus 4K UHD videoklipus, un tās divkāršā lieluma iebūvētie mikrofoni nodrošina izcilu skaņu nofilmētajam materiālam un ierunātajai balsij.

Kamera PowerShot V10 ar fiksēta fokusa attāluma platleņķa objektīvu uzņem plašu skatu ar kameras vai grupu kadriem, un to var izmantot pat kā tīmekļa kameru. Pateicoties iebūvētajam Wi-Fi un Bluetooth savienojumam un bezmaksas Canon Camera Connect lietojumprogrammai, var straumēt tiešraidē tieši uz sociālo tīklu kanāliem, vadīt kameru no attāluma un nosūtīt failus uz viedtālruni, lai uzreiz augšupielādētu sociālajos tīklos.

Šeit mēs satiekam četrus ražīgus influencerus no visas Eiropas, kuri izmanto kameru PowerShot V10, lai radītu savu līdz šim saistošāko un iekļaujošāko saturu. No garšīga vegānu ēdiena gatavošanas līdz skaistumkopšanas videoemuāriem — kamera PowerShot V10 ir pavērusi aizraujošas radošās iespējas un padarījusi viņu darbplūsmu ātrāku un vienkāršāku. Turpiniet lasīt, lai atklātu, kā Canon mazākā videoemuāru kamera rada lielu ietekmi.

Manonas Lancas (Manon Lanza) ekstrēmo sporta veidu videoemuāri

Sporta videoemuāru veidotāja Manona Lanca (Manon Lanza) tur Canon PowerShot V10, lai uzņemtu savas kustības, braucot ar skrituļdēli augšup pa rampu.

“Man vienmēr ir bijusi motivācija pastāstīt meitenēm, ka viņas var darīt visu, ko vien vēlas,” skaidro sporta videoemuāru veidotāja Manona Lanca (Manon Lanza), kura atklāja, ka Canon PowerShot V10 pavēra viņai plašas iespējas, pateicoties tās ērtajai lietošanai un tehniskajiem datiem. Tās iebūvētais statīvs sniedza viņai iespēju novietot kameru uz skeitborda rampas, lai uzņemtu plašākus kadrus, bet jo īpaši viņai patika to nēsāt rokā: “lai manai auditorijai šķistu, ka tā atrodas man blakus.” © Manon Lanza

Jauna sieviete, turot skrituļdēli, ieliek Canon PowerShot V10 savu dungriņu kabatā.

“Ja izmanto lielu kameru, ir tik daudz iespēju un iestatījumu. Ar Canon PowerShot V10 viss ir ļoti vienkārši, tai priekšpusē ir viena liela poga, lai uzsāktu ierakstīšanu,” saka Manona. © Manon Lanza

Manona Lanca (Manon Lanza) ir sportiste un ekstrēmo sporta veidu cienītāja, kas dzīvo Francijā un veido saturu, lai atbalstītu sievietes, kas nodarbojas ar sērfošanu, skeitbordu un ziemas sporta veidiem. Neatkarīgi no tā, vai viņa uzņem skeitparkā vai ar draugiem pludmalē, viņai ir vajadzīga kamera, kas spēj turēt līdzi.

“Man patīk būt kustībā, un sportošanas laikā man parasti nav mugursomas, tāpēc man nepieciešams mazs aprīkojums,” Manona skaidro. Canon PowerShot V10 kameru var ņemt līdzi tur, kur nevar paņemt lielāku kameru, un tas viņai nodrošināja pilnīgi jaunu rīku uzņemšanai kustības laikā. “Kameras PowerShot V10 izmēri ir pārsteidzoši, kad dodos braukt ar skrituļdēli, jo to var ielikt kabatā. 4K kvalitāte ir lieliska, ja vēlaties filmēt videoemuārus un nevēlaties nokavēt kādu mirkli.”

Manonai patīk uzņemt materiālu procesa gaitā, un kameras automātiskā fokusēšana ar sekošanu sejai un Movie Digital IS uzturēja viņu fokusā, kamēr viņa staigāja un pat veica līkločus un pagriezienus ar skrituļdēli, nodrošinot viņas sekotājiem iespēju būt kopā ar viņu neatkarīgi no tā, cik sarežģītas kustības viņa veica. Viņu sajūsmināja arī kameras PowerShot V10 iebūvētie mikrofoni un vēja aizsargs, kas palīdz noslāpēt apkārtnes skaņas. “Es biju tik pārsteigta, kad devos filmēt draugu, jo varēju lieliski dzirdēt riteņu skaņu uz zemes. Skaņa ir tik laba, ka varu to izmantot ieskaņošanai.”

Medleinas Olīvijas (Madeleine Olivia) vegānu ēdiena un dzīvesstila kanāls

Canon PowerShot V10 ir uzstādīta uz statīva, kas novietots uz palodzes, vegānu ēdiena un dzīvesstila videoemuāru veidotājas Medleinas Olīvijas (Madeleine Olivia) kotedžā.

“Kad filmēju, man parasti jāuzstāda kamera uz trijkāja,” paskaidro ēdiena un dzīvesstila videoemuāru veidotāja Medleina Olīvija (Madeleine Olivia), bet Canon PowerShot V10 kamerai ir iebūvēts statīvs, kas ļauj novietot kameru dažās sekundēs un stabili filmēt no dažādām kotedžas vietām. © Madeleine Olivia

Vegānu ēdiena un dzīvesstila videoemuāru veidotāja Medleina Olīvija (Madeleine Olivia) filmē sevi ar Canon PowerShot V10, gatavojot ēdienu pēc receptes.

Medleina bija pārsteigta par Canon PowerShot V10 kvalitāti un atklāja, ka tās objektīvs videoemuāru veidošanai ir daudzpusīgāks nekā parastais pašbilžu skats viedtālrunī. “Tā ir daudz labāka par viedtālruni,” viņa saka. © Madeleine Olivia

Vegānu ēdiena videoemuāru viedotāja Medleina Olīvija (Madeleine Olivia) aizstāv vienkāršu un ilgstpējīgu dzīvesveidu. Viņa dalās ar augu sastāvdaļu receptēm un savas skaistās kotedžas Kornvelā, Lielbritānijā atjaunošanas videoklipiem jau vairāk nekā septiņus gadus, un viņa ir sapulcējusi vairāk nekā 550 tūkstošus sekotāju pakalpojumā YouTube. “Es uzsāku ar Canon DSLR kameru, pēc tam nopirku Canon PowerShot G7 X [tagad tās pēctece ir Canon PowerShot G7 X Mark III], jo tai bija pagriežams ekrāns.”

Medleina atklāja, ka Canon PowerShot V10 kameras 5 cm lielais un noliecamais LCD skārienekrāns ir lieliski piemērots ēdiena videoklipu iekomponēšanai gan kameras priekšpusē, gan aiz tās. “Automātiskā fokusēšana ar sekošanu sejai ir ļoti svarīga ēdiena videoemuāriem. Es varu iestatīt kadru un vienmērīgi mainīt fokusu no ēdiena, ko ēdu, uz savu seju.”

Neatkarīgi no tā, vai viņa veido dekorēšanas pamācības mājās vai filmē iepirkšanās laikā, kamera PowerShot V10 Medleinai nodrošina stabilu materiālu bez trijkāja. “Iebūvētais statīvs — un tas, ka varu to noliekt, — izmaina visu darbību. Tas ir tik mazs, ka varu veidot videoemuāru lielveikalā tā, lai neviens mani nepamanītu. Tas, ka kamerai varu pievienot ārējo mikrofonu, paver vēl vairāk iespēju.”

Sīlijas Kāslas (Celia Castle) ceļojumu un dzīvesstila videoemuārs

Ceļojumu un dzīvesstila videoemuāru veidotāja Sīlija Kāsla (Celia Castle) stāv parkā un smaida Canon PowerShot V10 kamerai, ko tur sev priekšā.

Canon PowerShot V10 kameras platleņķa objektīvs sniedz iespēju skatītājiem iegremdēties dzīvesstila videoemuāru veidotājas Sīlijas Kāslas (Celia Castle) ainās. “Man ļoti patīk platleņķa objektīvi, jo īpaši videoemuāriem,” viņa saka. © Celia Castle

Sīlija Kāsla (Celia Castle) vienmēr ir izmantojusi Canon kameras, lai dalītos ar pasauli ar savu ikdienas dzīvi. “Esmu no ļoti mazas pilsētiņas Spānijas ziemeļos. Kad augu, apkārt nebija daudz bērnu, tāpēc man bija tikai internets.” Ap 2010. gadu Sīlija atklāja pakalpojumu YouTube, aizrāvās ar modes videoklipiem, un radās viņas aizraušanās ar dzīvesstila videoemuāriem. “Manam tēvam vienmēr bija maza digitālā Canon kamera, un pēc diviem vai trim gadiem viņš man nopirka DSLR kameru. Man bija arī Canon EOS 700D [tagad tās pēctece ir Canon EOS 850D] ar pagriežamu ekrānu, kas bija lieliska.”

Sīlijai uzreiz iepatikās Canon PowerShot V10 izmēri savās rokās. “To var ņemt līdzi visur — uz koncertu, ceļojumā.” Tā kā kameras lielais 1,0 collas CMOS sensors apkopo vairāk gaismas, Sīlijai radās pārliecība ierakstīt pēc tumsas iestāšanās.

Sīlijas YouTube videoklipi bieži vien tiek uzņemti ceļā, un kameras PowerShot V10 bezvadu savienojums sniedza viņai iespēju ērtāk kopīgot saturu. “Es izmantoju bezmaksas Canon Camera Connect lietojumprogrammu, lai pārsūtītu videoklipus un fotoattēlus uz savu tālruni. Tas ir ērti, ceļojot bez klēpjdatora, jo īpaši lai augšupielādētu saturu pakalpojumā TikTok.

“Tā ir pirmā reize, kad redzu, ka kāds zīmols ir izveidojis īpašu kameru satura veidotājiem. Tas parāda, ka viņi ieklausās mūsu vajadzībās,” viņa piebilst.

Skaistumkopšanas videoemuārs ar Uči Natori (Uche Natori)

Skaistumkopšanas videoemuāru veidotāja Uče Natori (Uche Natori) filmē sevi ar Canon PowerShot V10.

Canon PowerShot V10 ļauj Učei ierakstīt un kopīgot materiālu tieši sociālo tīklu kanālos. “Es filmēju horizontālā un vertikālā formātā gan garas, gan īsas formas saturu. Tas ir tik jauki, ka videoklipus var importēt tieši tālrunī, pēc tam rediģēt un augšupielādēt.” © Uche Natori

Nigēriešu emuāru veidotāja Uče Natori (Uche Natori) ir kļuvusi par nozīmīgu influenceri modes un skaistumkopšanas jomā Londonā, Lielbritānijā. “Sāku ar to nodarboties kā ar hobiju vairāk nekā pirms 10 gadiem, un sešus gadus tā man ir pilna laika nodarbošanās,” viņa saka.

Uče kopīgo kosmētikas lietošanas pamācības un dzīvesstila saturu ar vairāk nekā 540 tūkstošiem sekotāju pakalpojumā YouTube un citos sociālo tīklu kanālos. Viņai Canon PowerShot V10 kameras izmēri ir lieliski piemēroti, lai to ņemtu līdzi uz pasākumiem. “Tās virsmas laukums ir mazāks nekā manam viedtālrunim.” Tomēr mazais svars nenozīmē, ka tā rada zemas kvalitātes materiālu. “4K ir uzlabojums, salīdzinot ar citām “nomērķē un noknipsē” kamerām, un plašais skata lauks ir patiešām aktuāls.”

Kameras PowerShot V10 daudzpusīgais grozāmais ekrāns ir noliecams pa 180 grādiem, tāpēc Uče var ērti mainīt iestatījumus un iestatīt digitālās tālummaiņas līmeni filmēšanas laikā. Kamerai ir automātiskās un manuālās ekspozīcijas režīmi, kā arī var izvēlēties kādu no 14 krāsu filtriem. “Pavēršot ekrānu augšup, visas pogas ir aizmugurē,” Uče saka. Viņai arī patīk tās skārienekrāns, kas ļauj ērti regulēt iestatījumus.

Uče konstatēja, ka pēc uzņemšanas saturu ir vienkārši arī kopīgot. “Ar Canon Camera Connect lietojumprogrammu tālrunī var pārsūtīt saturu, un tas lieliski noder tūlītējai augšupielādei.”

Neatkarīgi no tā, kur, kad un kā jums patīk radīt saturu, kameras PowerShot V10 kvalitāte un funkcijas ļauj iekļauties apkārtnē, savukārt saturs izceļas. Ar statīvu, taimeri un sekošanu sejai jums vairs nebūs jāmocās, iestatot kameru videoemuāru uzņemšanai. Ar bezvadu komunikāciju saturu var uzreiz kopīgot vai pat straumēt tiešraidē. Un ar 4K UHD videoklipiem un 15,2 MP fotoattēliem jūs varēsiet veidot pārsteidzošu saturu, vienkārši izņemot kameru no kabatas.


Autors: Lorēna Skota (Lauren Scott)

Saistītie produkti

Saistītie raksti

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Iepazīstieties ar PowerShot V10

    Uzziniet, kāpēc Canon mazā 4K videoemuāru veidošanas kamera ir perfekts universālais aprīkojums iesācējiem.

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Kā kļūt par videoemuāru veidotāju

    Sāciet darbu un veidojiet kvalitatīvus videoemuārus ar mūsu videoemuāru veidošanas padomiem iesācējiem.

  • VIDEO

    Padomi sociālo tīklu videoklipu uzlabošanai

    Četri satura veidotāji diskutē, kā veidot lielisku saturu un kā izcelties tiešsaistē.

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Canon labākās kameras un objektīvi videoemuāriem

    Canon ražo kameru un objektīvu klāstu, kas ir lieliski piemērots satura veidotājiem. Šis ceļvedis jums palīdzēs atrast ideāli piemērotu fotoaparatūru.