RADOŠA DRUKĀŠANA

Izpaudiet sevi ar Canon Zoemini S2

Atklājiet, kā dejotāji Maksa Kiona (Max Kion) un Dots Brauns (Dottz Brown) svin dzīves lielos mirkļus un nekad nenokavē nevienu bītu ar Canon mini fotoprinteri, kas apvieno divas ierīces vienā.
Priecīgs jauns vīrietis un sieviete pie sienas ar mini fotogrāfiju kolekciju. Sieviete tur rokās Canon Zoemini S2.

Kurp jūs ved jūsu dzīves ritms? Neatkarīgi no tā, vai dejojat uz ielas vai dodaties uz pilsētu, uzņemiet un izdrukājiet savu unikālo stāstu, pētot pasauli ar Canon Zoemini S2. Šis kabatas formāta fotoprinteris, kas apvieno divu ierīču funkcijas, ir izveidots lietošanai ar Canon Mini Print lietojumprogrammu un sniedz satura veidotājiem iespēju fotografēt un drukāt ar vienu ierīci.

Canon Zoemini S2 ir aprīkots ar vienkārši lietojamu 8 MP kameru, ZINK™ tehnoloģiju un iespēju saglabāt fotoattēlus Micro SD kartē, lai tos skatītu vēlāk, — tas ir perfekts rīks radošām personām, kas vēlas izpausties uzreiz, kā to atklāja dejotāji Maksa Kiona (Max Kion) un Dots Brauns (Dottz Brown), kad ar momentuzņēmumu kameru un printeri devās uz nodarbību noliktavā.

Dejošana ielās

Jauns vīrietis ar gariem matiem uzņem pašbildi, un draudzene izmanto Canon Zoemini S2.

Dejotāji Maksa Kiona (Max Kion) un Dots Brauns (Dottz Brown) bija sajūsmināti doties enerģiskā un radošā fotosesijā ar Canon Zoemini S2. Šis pāris bija vieni no pirmajiem, kas to izmēģināja, un viņi atklāja, ka tas ir perfekts radošais rīks, atrodoties jebkurā vietā.

Maksa Kiona (Max Kion) ir dzimusi Amsterdamā, uzaugusi Barselonā, bet tagad dzīvo Londonā. Viņa ir dīdžejs un dzīves koučs, un viņa izmanto deju kā radošu izpausmi — nopietni viņa ar to sāka nodarboties Lielbritānijas Covid-19 pandēmijas dēļ izsludinātās mājsēdes laikā.

“Man vienmēr ir patikusi mūzika un vienmēr ir paticis dejot, bet līdz nesenajai mājsēdei nekad to nebiju uztvērusi ļoti nopietni,” saka Maksa. “Tad tiešām tam pievērsos, sāku trenēties, mācīties un sapratu, cik ļoti tas viss man patīk. Tā bija mana radošā vēlme, jo īpaši ar hausmūziku — nav iespējams nepriecāties, kad dejo pie tās. Tas man tiešām ir veids, kā saglabāt garīgo līdzsvaru.”

Līdztekus dalībai mūzikas videoklipos sadarbībā ar hausmūzikas producentiem Maksa darbojas arī “shuffle” deju grupā, kas pulcējas dažādās vietās visā Londonā ar skaļruņu komplektu un dīdžeju.

“Noskaņa ir tik pacilājoša un vienojoša, ka tā tiešām ir kļuvusi par lielu kopienu. Es tajā uzlādējos katru nedēļu,” saka Maksa par savu svētdienu “shuffle” deju grupu.

Grupā darbojas arī Dienvidaustrumlondonas dejotājs un arhitekts Dots Brauns (Dottz Brown), kurš dejot uzsāka kopā ar draugiem pirms 13 gadiem.

“Es sāku dejot, kad man bija 15 gadu, tas bija aptuveni tas laiks, kad parādījās YouTube,” skaidro Dots. “18 gadu dzimšanas dienā saistībā ar skolas pabeigšanu māsa man uzdāvināja Canon kameru. Es uzsāku veidot videoklipus pakalpojumam YouTube, tas bija veids, kā apstāties un izmēģināt kaut ko. Ik pēc sešiem mēnešiem satikos ar draugu grupu Londonas Trafalgāras laukumā, un mēs izmēģinājām dažādas kustības, trenējāmies un veidojām videoklipus. Faktiski es ar to aizrāvos, kad biju jauns, un tā arī nekad neesmu to pārtraucis.”

Trīs kameras režīmi mirkļa atveidošanai

Trīs krāsu Canon Zoemini S2 fotoprinteri uz koka galda, tiem apkārt mazas izdrukas ar diviem priecīgiem jauniešiem.

Canon Zoemini S2 ir iebūvēts spogulis un gredzenveida apgaismojums, lai uzlabotu pašbilžu uzņemšanu, un tas pieejams trīs krāsās: baltā, rožaini zeltainā un zilganzaļā. “Man patika dažādās krāsas,” saka Maksa, “un to bija ļoti vienkārši lietot.” Ja vēlaties tikai izdrukāt esošos attēlus, kāpēc gan neizmēģināt pārējo momentuzņēmumu printeru klāstu, tostarp Canon Zoemini.

Vīrietis ar bēšām biksēm un krāsainu kreklu ieslidina Canon Zoemini S2 fotoprinteri kabatā.

“Tas ir gluds un ar noapaļotām malām, tāpēc viegli ieslīd kabatā, neko neaizķerot,” saka Dots par Canon Zoemini S2, kam ir arī parocīgā Micro SD kartes funkcija, kas ļauj mīļākos attēlus saglabāt, lai izdrukātu vēlāk, ja ir beidzies papīrs, vai kopīgot tos sociālajos tīklos.

Aizrautīgi vēloties atsevišķus mirkļus pārvērst atmiņās, Dots un Maksa paņēma Canon Zoemini S2, lai to izmēģinātu tukšā noliktavā. Duets atklāja, ka viņi var īstenot radošās ieceres notikuma brīdī, pateicoties kameras un printera funkcijai, plānajai konstrukcijai un vieglajam svaram.

“Tas bija gandrīz kā mākslas projekts,” saka Dots. “Mēs izklaidējāmies, skraidot pa ēku, uzņemot jautrus momentuzņēmumus un faktiski eksperimentējot. Mēs uzņēmām sēriju ar pašbildēm un pēc tam izveidojām kolāžu uz sienas, izmantojot atsevišķas izdrukas, lai no mazāku attēlu sērijas izveidotu lielāku attēlu.”

Papildus pašbilžu režīmam Canon Zoemini S2 ir vēl divi kameras režīmi: Outdoor (Ārā) un Portrait (Portrets), kas sniedz iespēju rediģēt, pievienot filtrus un apmales kamerā, izmantojot efektu un rāmīšu pogas, lai pēc tam attēlus izdrukātu. Pirms momentuzņēmuma uzņemšanas lietotāji var arī pārbaudīt, vai attēli ir fokusēti, izmantojot tiešo skatu Canon Mini Print lietojumprogrammā. Āra režīms darbojas bez zibspuldzes. Portretu režīms darbojas ar automātisko zibspuldzi, bet Pašbilžu režīms ar gredzenveida apgaismojumu.

Canon Zoemini S2 un albums uz galda, visos redzami attēli ar jaunu vīrieti un sievieti, kas izklaidējas, rādot dažādas grimases.

“Mans lielākais sapnis vienmēr ir bijis dejot uz festivāla skatuves, kur var just pūļa enerģiju,” saka Maksa, kura pirms diviem gadiem pārcēlās uz Londonu, lai kļūtu par kinoaktrisi, līdz saprata, ka šī profesija nav viņai piemērota.

Cilvēks ar Canon Zoemini S2 uzņem fotogrāfiju ar sienu, uz kuras ir daudz mazāku fotogrāfiju ar diviem priecīgiem jauniešiem.

“Mana pilna laika profesija ir arhitekts, un pagājušajā gadā es ieguvu kvalifikāciju,” saka Dots. “Brīvajā laikā es sava prieka pēc dejoju un nedaudz nodarbojos arī ar meditāciju.”

Dots arī iepriekš ir izmantojis momentuzņēmumu kameras, un viņš uzskata, ka tās ir rīks, lai radošās personības varētu saglabāt mirkļa klātbūtni. “Momentuzņēmumu kameras rosina savdabīgu domāšanas veidu, ka kadri ir jāskaita. Jūs nevēlaties izniekot filmu vai šajā gadījumā papīru, un tas drīzāk palielina mirkļa vērtību, nekā to samazina,” viņš saka. “Tā liek koncentrēties prātam, bet arī atmiņām piešķir lielāku nozīmi, jo nepieciešama jūsu klātbūtne. Nevar vienkārši nospiest slēdža pogu, uzņemt 60 kadrus un izvēlēties visjaukāko. Jaukākais ir vienīgais. Tie ir jāskaita.”

Personalizējiet attēlus

Jauns vīrietis ar gariem matiem sēž krēslā, izmantojot mobilo tālruni, lai drukātu attēlu ar Canon Zoemini S2.

“Kad dejoju ielās un cilvēki apstājas, viņi uzreiz sāk smaidīt neatkarīgi no tā, kāda šī diena viņiem bijusi,” saka Dots, kas šeit attēlots, drukājot attēlu ar Canon Zoemini S2. “Tiek radīta pozitīva enerģija.”

Attēls ar smaidīgu jaunu vīrieti un sievieti uz zilpelēkas sienas — tas veidots no mazāku attēlu sērijas.

Dots un Maksa izveidoja mozaīkveida izdrukas, lai tās kopā parādītu uz sienas. Tas ir viens no veidiem, kā radoši izpausties ar drukāšanu.

Savienojot Canon Zoemini S2 ar tālruni, Maksa pirms drukāšanas varēja rediģēt iecienītākos fotoattēlus, izmantojot bez maksas lejupielādējamo Canon Mini Print lietojumprogrammu, — viņa atklāja, ka digitālo fotoattēlu un izdruku apvienošana viņu patiešām iedvesmo. Ja vēlas, attēlus var rediģēt arī kamerā, lai pielāgotu tos savam stilam.

Canon Zoemini S2 bija ļoti ērti lietot, un lietojumprogrammā ir ļoti vienkārši orientēties. Tā patiešām ir tīra estētika,” saka Maksa. “Man patika pievienot dažādus efektus, fotoattēlu var tiešām personalizēt, pievienojot tam tekstu, uzlīmes un filtrus tā, ka to var likt arī albumā. Es domāju, ka tas ir stilīgi.

Bieži var redzēt, ka cilvēki uzņem fotoattēlus ar momentuzņēmumu izdrukām un pēc tam tos ievieto pakalpojumā Instagram. Es domāju, ka tā ir laba ideja, ka var izmantot Canon Zoemini S2 gan digitāli, gan fiziski. Man patīk šī daudzpusība.”

Pārveidojiet radošo procesu

Galds ar albumu, kuram ir melnas lapas, gaiši zilu piezīmju grāmatu un baltu Canon Zoemini S2 fotoprinteri.

“Ja ir Canon Zoemini S2, tad Instagram attēlus var izdrukāt un fiziski izdalīt apkārtējiem draugiem, kas ir stilīgi,” aizrautīgi saka Dots.

Aizrautīgiem albumu veidotājiem, piemēram, Maksai, Canon Zoemini S2 ir arī brīnišķīgs rīks, lai albuma lappuses papildinātu ar savas identitātes attēlojumu.

“Tas ir stilīgi, jo īpaši albumiem,” saka Maksa. “Man patīk veidot albumu, man tā ir kā meditācija. Dažkārt apvienoju tēmu ar krāsu, dažkārt ar lietām, ko esmu savākusi kādā dienā. Citreiz es vienkārši pievienoju dažas uzlīmes un zīmēju. Es varu iedomāties, ka šo es varētu izmantot albuma aizpildīšanai vai atmiņu saglabāšanai, attēlus pieliekot pie sienas.”

Canon Zoemini S2 iedvesmoja Dota iztēli, sniedzot jaunas un inovatīvas idejas videoklipiem un uzlīmēm, jo tajā var ielādēt līdz 10 loksnēm ar ZINK™ fotopapīru uzlīmēm.

“Tas pievieno vēl vienu radošuma aspektu,” saka Dots, kuram ir arī Instagram konts, ko viņš izmanto kā digitālo skiču bloku. “Es uzreiz savā galvā iedomājos dažus no vizuālajiem efektiem, kurus cenšos īstenot videoklipos. Piemēram, es uzņemu fotoattēlu, izdrukāju to un parādu to kamerai, fotoattēlu izmantojot par pirmo kadru savam nākamajam videoklipam. Tā šķiet kā ierīce rotaļām.

“Ar uzlīmju papīru var izveidot apaļu attēlu, ar ko var izveidot savu animācijas efektu,” viņš turpina. “Tam apkārt pievienojiet baltu vai melnu riņķi, izdrukājiet to un pielieciet pie cepures, sporta apaviem vai tālruņa maciņa.”

Attēlus varat pielāgot dažādi, bet mirkļus varat pārvērst atmiņās, lai dalītos ar draugiem, pateicoties Canon Zoemini S2 — uzņemiet dzīves ritmu.

Autors: Lorna Dokerila (Lorna Dockerill)

Saistītie produkti

Saistītie raksti