A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Speriet nākamo soli: uzlabojiet savas fotogrāfijas ar Canon EOS 850D

Atklājiet DSLR kameru, kas jūsu radošās iespējas pacels jaunos augstumos: Canon EOS 850D. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties uzņemt augstas kvalitātes ceļojumu fotogrāfijas vai brīnišķīgus portretus, kas patiesi atklāj fotografētā objekta būtību, Canon EOS 850D palīdzēs jums kā fotogrāfam attīstīties.

Aprīkota ar pasaules klases funkcijām, tostarp Dual Pixel CMOS AF, savienojamību ar viedierīcēm un iespēju uzņemt 4K videoklipus, tomēr pieejama par fotografēšanas entuziastiem pievilcīgu cenu — Canon EOS 850D sniegs jums iespēju uzņemt jauna līmeņa fotogrāfijas.

Izcila automātiskā fokusēšana

Kamerai EOS 850D ir izcila automātiskā fokusēšana, kas sniedz iespēju uzņemt brīnišķīgi detalizētus attēlus, piemēram, šādu portretu ar tradicionālajā maoru tērpā ģērbtu cilvēku, kas Jaunzēlandē izpilda “haka” deju.
Mežonīgā un reljefā apkārtnē nepieciešama kamera, kuru ir ērti pārnēsāt, — vieglās EOS 850D svars ir tikai 515 g, un tās svars jūs neapgrūtinās.

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties uzņemt brīnišķīgas ainavas, detalizētus tuvplānus vai ātras darbības kadrus, Canon EOS 850D ir pilnībā gatava visiem šiem uzdevumiem. 24,1 MP APS-C sensors nodrošina pārsteidzoši skaidrus un detalizētus attēlus, kā arī izcilu darbību — pat vājā apgaismojumā. Arī kameras automātiskā fokusēšana ir ātra un uzticama: EOS 850D piedāvā Dual Pixel CMOS AF, visus 45 krusteniska veida AF punktus, kā arī iTR AF precīzai fokusēšanai un izsekošanai, tāpēc ir vieglāk kā jebkad katru reizi iegūt tieši tādu kadru, kādu vēlaties.

Viegls korpuss

Saistīti raksti
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

AINAVU FOTOGRAFĒŠANA

Svarīgākie padomi ainavu fotografēšanai

Atklājiet fotografēšanas paņēmienus, kas palīdzēs iegūt labākas ainavu fotogrāfijas.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

CEĻOJUMU FOTOGRAFĒŠANA

Ekskursija Seviljā ar kameru EOS R10

Blogere Diāna Miljosa (Diana Millos) atklāj, kāpēc šī radošā kamera ir perfekts ceļojumu kompanjons.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

AIZSLĒGA ĀTRUMS

Uzziniet, kā izmantot ekspozīcijas laiku

Šie pieci svarīgie padomi palīdzēs pārvaldīt ekspozīcijas laiku, lai uzņemtu kustīgus objektus un uzlabotu fotogrāfijas ar spraigu darbību.

Canon EOS 850D var uzņemt pat septiņus kadrus sekundē, tāpēc tā ir lieliski piemērota darbības uzņemšanai.

Gan atmiņu tveršanai lieliska ceļojuma laikā, gan vienkāršas darbīgas dienas uzņemšanai laukos jūs novērtēsiet vieglo kameru, kuras svars neapgrūtina. Canon EOS 850D ir veidota no izturīga alumīnija un polikarbonāta sveķu sakausējuma un sver tikai 515 g. Tā ir arī ātra un spēj uzņemt pat septiņus kadrus sekundē, kas ir noderīgi, fotografējot savvaļas dzīvniekus, sporta pasākumus vai uzņemot aktīvu darbību — jūs varēsiet pārsteigt savus draugus.

Canon EOS 850D piedāvā loģiski izvietotas vadīklas gan aizmugurē, gan augšējā ripā, savukārt optiskais skatu meklētājs rāda tieši fotografējamo objektu.

4K videoklipi bez pārmērīgiem izdevumiem

Pārsteidziet savus draugus ar satriecošām ainavām no saviem ceļojumiem — kameru EOS 850D varat savienot ar viedierīci, izmantojot Bluetooth vai Wi-Fi.

Arvien vairāk fotogrāfu paplašina savas prasmes, uzņemot ne tikai fotoattēlus, bet arī video. Viena no Canon EOS 850D visiespaidīgākajām funkcijām ir iespēja uzņemt 4K videomateriālu ar bagātīgām krāsām. Neatkarīgi no tā, vai ierakstāt brīvdienu piedzīvojumus ārzemēs, veidojat videoklipus darbam vai vienkārši niekojaties ar videogrāfiju — to visu visu izdarīt ar Canon EOS 850D. Varbūt esat videoblogeris, kurš vēlas modernizēt savu komplektu? Uzņemot režīmā Live View, maināma leņķa skārienekrāns piedāvā acu automātisko fokusēšanu — tiek atrastas objekta acis, un tām tiek sekots pat tad, kad objekts pārvietojas. DIGIC 8 nodrošina ātru darbību ar lielisku reakcijas ātrumu, un piecu asu filmu digitālā stabilizēšana samazina kameras izkustēšanās ietekmi filmēšanas laikā. Canon EOS 850D uzņem profesionāla izskata materiālu, nemaksājot profesionālas aparatūras cenu.

Izveidojiet savienojumu

Canon EOS 850D varat savienot ar savu viedierīci, izmantojot Bluetooth® un Wi-Fi, kas sniedz iespēju kopīgot savus kadrus sociālajos tīklos vai eksportēt tieši uz datoru. Šāda savienojamība nozīmē arī to, ka varat izmantot savu viedierīci, lai attāli uzņemtu ar Canon Camera Connect lietojumprogrammu.

Ja vēlaties iegūt plašāku informāciju par savu kameru — no pamatzināšanām par to, kā tā darbojas, līdz jaunu fotografēšanas paņēmienu izstrādei, izmantojiet Canon Photo Companion lietojumprogrammu. Kad ir pienācis laiks drukāšanai, nosūtiet attēlus tieši uz Canon Compact Photo un PIXMA printeriem, izmantojot bezvadu tehnoloģiju.

Canon EOS 850D piedāvā visaptverošus jauninājumus un sniedz radošu kontroli. Iegūstiet jauna līmeņa fotogrāfijas ar uzlabotu DSLR kameru, kas palīdzēs sasniegt lieliskus rezultātus katru reizi.

Autors: Vils Salmons (Will Salmon)

Saistīti produkti

Saistīti raksti

Gūstiet iedvesmu — tas ir galvenais noderīgu fotografēšanas padomu, pircēja ceļvežu un informatīvu interviju avots — viss, kas nepieciešams vislabākās kameras vai printera atrašanai un jaunāko radošo ideju īstenošanai.

Atpakaļ uz visiem stāstiem