CEĻOJUMU FOTOGRAFĒŠANA

Labākais Canon komplekts iesācējiem ceļojumu fotografēšanai

Šīs Canon kameras un objektīvi, kas radīti un konstruēti ceļojumiem, ir ideāli ceļabiedri, lai fiksētu piedzīvojumus un saglabātu atmiņas visam mūžam.
Roka ņem no somas Canon kameru, kurai piestiprināts Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM objektīvs.

Ja iepazīstat pilsētu, dodaties pārgājienā pa dabas ārēm vai gremdējaties pilnīgi atšķirīgā kultūrā, ar vislabāko ceļojumu fotografēšanas aprīkojumu varēsiet nofiksēt svarīgākos brīžus un saglabāt īpašas atmiņas. Pateicoties tūlītējai savienojamībai visā pasaulē, tagad varat arī reāllaikā kopīgot ar draugiem, ģimeni un sekotājiem visā pasaulē dažāda veida saturu, sākot no momentuzņēmumiem līdz pat pilnvērtīgiem ceļojumu videoemuāriem.

Lai iegūtu pārsteidzošus attēlus, izdrukas un video, ir nepieciešama kamera, kas labi darbojas visu gadu neatkarīgi no apstākļiem, kuros atrodaties, tomēr ir pietiekami maza, lai ietilptu rokas bagāžā. Tas pats attiecas arī uz objektīviem — tiem jābūt pietiekami daudzpusīgiem, lai neatpaliktu no jūsu piedzīvojumu gara un nezaudētu attēlu kvalitāti.

Ir jāapsver vairākas lietas, taču mēs esam izveidojuši ceļvedi ar labākajiem ceļojumu fotografēšanas piederumiem. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs, kas vēlas sākt fotografēt, daudzsološs ceļojumu blogu autors, kurš vēlas apžilbināt savus sekotājus, vai popularitāti iegūstošs satura veidotājs, kurš vēlas iegūt augstāka līmeņa saturu un labāku aprīkojumu, jūs varat būt pārliecināts, ka jums ir nepieciešamie rīki, lai gūtu panākumus.

Labākās ceļojumu kameras fotogrāfiem-amatieriem un ģimenes brīvdienām: Canon EOS R100 un Canon Zoemini S2

Divi cilvēki stāv smiltīs novietotu pludmales būdiņu priekšā, rokas aplikuši viens otram apkārt un smaidot.

Kamera Canon EOS R100 ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām, un tā ir pieejama izvēle tiem, kuri vēlas pāriet no viedtālruņa un uzņemt kvalitatīvus attēlus un videoklipus.

Balts Canon Zoemini S2 novietots uz atvērta albuma, un tā lapās sakārtoti ceļojuma attēli.

Canon Zoemini S2 sniedz iespēju uzņemt attēlus un drukāt, atrodoties ceļā, — tas lieliski noder ceļojumu albumu veidošanai. Varat rediģēt savus attēlus un pievienot radošus elementus, izmantojot lietotni Canon Mini Print.

Ģimenes brīvdienas nav tikai izraušanās no ikdienas rutīnas. Tas ir vērtīgs laiks, kas tiek pavadīts kopā ar tuvākajiem cilvēkiem un kurā rodas dažas no mūsu mīļākajām atmiņām.

Canon EOS R100 sniedz iespēju atbilstošā kvalitātē iemūžināt īpašus mirkļus. Dual Pixel CMOS AF tehnoloģija var sekot acīm un sejām, lai katrs ģimenes loceklis būtu fokusā pat pārpildītās pilsētas ainās. Režīms Creative Assist piedāvā rīkus, lai uzreiz pielāgotu fona izpludinājumu, spilgtumu vai kontrastu, savukārt automātiskais apgaismojuma optimizētājs izlīdzina augsto kontrastu, ko rada tieša saules gaisma, lai iegūtu dabiska izskata attēlus priecīgā saulē.

Kamera EOS R100 ir arī ideāls sabiedrotais, kad saule noriet, jo tās uzlabotās funkcijas saglabā kadrus fokusā un bez izplūduma, fotografējot ar kameru rokās un vājā apgaismojumā.

Savienojiet kameru EOS R100 ar lietotni Canon Camera Connect un varēsiet attēlus uzreiz pārsūtīt no kameras uz viedtālruni, lai kopīgotu sociālajos tīklos. Šī lietotne sniedz iespēju attēliem pievienot ģeogrāfisko atrašanās vietu, izmantojot GPS, lai palīdzētu jums kārtot fotogrāfijas, kad pārradīsieties mājās, vai vienkārši parādītu brīvdienu galamērķus. Grupu uzņēmumiem varat izmantot kameras Connect attālās uzņemšanas režīmu, tāpēc neviens nav jāatstāj ārā.

Canon Zoemini S2 ar 8 MP sensoru ir lielisks ceļojumu kompanjons, kas atdzīvina dzīves dārgos mirkļus. Canon Zoemini S2 ir kompakta kamera un printeris, kas ļauj uzņemt pievilcīgas pašbildes, izmantojot iebūvēto spoguli un gredzenveida apgaismojumu, lai iegūtu perfektu pozu un ekspozīciju. Pēc tam varat izvēlēties turpat uz vietas izdrukāt attēlus mazāk nekā minūtes laikā vai saglabāt tos Micro SD kartē, lai izdrukātu vēlāk.

Canon Zoemini S2 savienojot pārī ar lietotni Canon Mini Print, varat arī pārbaudīt kompozīciju, izmantojot Live View, pielāgot attēlus pirms drukāšanas un pat drukāt fotogrāfijas tieši no viedtālruņa.

Labākās ceļojumu kameras iesācējiem un satura veidotājiem: Canon EOS R10 un EOS R50

Rokas tur Canon EOS R10, parādot skatīšanās ekrānu, kurā redzama strūklaka un augi.

Canon EOS R10 sver tikai 429 g, un tai pievienotais Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM objektīvs — 130 g. Tas ir tikpat mazs, vienlaikus iekļaujot universālu tālummaiņas diapazonu un optisko attēla stabilizāciju (IS). Gan iesācēji, gan pieredzējuši fotogrāfi, tos apvienojot, var iegūt vieglu, taču jaudīgu kombināciju.

Tuvplāns ar ziedu paplātēm, kas uzņemts ar Canon EOS R50 režīmu Advanced A+ (uzlabots A+).

EOS R50 ar režīmu Advanced A+ (uzlabots A+) — vienu no viedajiem automātiskās uzņemšanas režīmiem — uzņem vairākus attēlus un pēc tam apvieno tos, lai jūs ar minimālām prasmēm varētu uzņemt labākās kvalitātes piedzīvojumu attēlus. Uzņemts ar Canon EOS R50 un Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM objektīvu ar 1/160 s, f/11 un ISO 100.

Pateicoties iespaidīgajiem tehniskajiem parametriem, Canon EOS R10 ir piemērota amatieriem un pieredzējušiem satura veidotājiem, kuriem ir vajadzīgas funkcijas, kas paceļ viņu saturu jaunā līmenī.

EOS R10 ar 24,2 MP APS-C sensoru veido brīnišķīgi skaidras fotogrāfijas un nevainojamus 4K videoklipus profesionāla izskata videoemuāriem un stāstiem ar 60 kadriem/s. Izmantojot moderno automātiskās fokusēšanas sistēmu, kas var sekot acīm, sejām, dzīvniekiem un transportlīdzekļiem, saturs vienmēr būs ass — pat vājā apgaismojumā.

Kamera EOS R10 ir aprīkota arī ar grozāmu skārienekrānu veiksmīgas kompozīcijas iegūšanai neatkarīgi no fotografēšanas rakursa un iebūvēto zibspuldzi fotografēšanai naktī vai gaismas trūkuma apstākļos. Tā sver tikai 429 g, tāpēc tās nēsāšana lielās pilsētās vai stāvos kalnos jūs neapgrūtinās.

Izveicīgi satura veidotāji, kuri vēlas veidot labākas kvalitātes ceļojumu filmas, lai tās kopīgotu ar sekotājiem, var apsvērt Canon EOS R50, kurai ir tāds pats sensors un AF sistēma kā kamerai EOS R10, tomēr ir mazāks korpuss un tā sver tikai 375 g.

Tā ir vienkārši un intuitīvi lietojama lietotājiem, kuri pārzina viedtālruņa skārienekrānu, un uzņem skaistus 4K videoklipus ar līdz 30 kadriem/s un lepojas ar filmas digitālo IS, lai, filmējot kustībā, iegūtu vienmērīgu materiālu. Tā arī uzņem videoklipus vertikālā formātā un ir aprīkota ar režīmu tuvplāna demonstrācijas filmām, lai jūs varētu parādīt neparastus pārtikas produktus, kurus esat atklājis vietējā tirgū, vai interesantus suvenīrus, ko esat atradis ceļojuma laikā.

Abas kameras var izmantot arī ar jebkuru Canon RF vai RF-S objektīvu, kas nodrošina piekļuvi visam daudzpusīgo objektīvu klāstam, un piedāvā daudzas nākotnes iespējas, kas noderēs jūsu ambīcijām pieaugot.

Labākie sākuma līmeņa platleņķa tālummaiņas objektīvi ceļojumu fotografēšanai: Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM un RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM

Ar Canon EOS R50 kameru un Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM objektīvu uzņemts fotoattēls, kurā redzams rozā krekliņā ģērbts cilvēks, kas brauc laivā un tur izstieptu roku, lai sevi nofotografētu; abās pusēs paveras skats uz krāsainām ēkām.

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM objektīvs kopā ar vieglo Canon EOS R50 kameru ir lieliski piemēroti ne tikai ceļojumu fotografēšanai, bet arī ceļojumu videoemuāru veidošanai. Varat arī vienkārši iemūžiniet sevi fotoattēlā, UHD 4K 30p video vai tiešraides straumē, kopējās ainas radīšanai platleņķa skatā ietverot aizmugurē esošo ainavu. Uzņemts ar Canon EOS R50 kameru un Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM objektīvu ar 10 mm, 1/200 s, f/8 un ISO 400.

Ar Canon EOS R5 kameru un Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM objektīvu uzņemts fotoattēls, kurā redzams kalnu ieskauts ezers, kura ūdenī atspoguļojas ainava un mākoņainā debess.

Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM ir īpaši plata leņķa tālummaiņas objektīvs, kas radīts, lai apmierinātu pat visprasīgāko ceļojumu fotogrāfu vēlmes. Tam ir piecu pakāpju optiskais attēla stabilizators, liels diafragmas maksimālais atvērums f/4.5 un ātras fokusēšanas iespējas, ko nodrošina Canon RF stiprinājums — šis objektīvs nodrošinās asu un profesionāla izskata ceļojumu saturu neatkarīgi no apgaismojuma apstākļiem. Uzņemts ar Canon EOS RP un Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM objektīvu ar 17 mm, 2,5 s, f/11 un ISO 100. © Verity Milligan

Viens no visdaudzpusīgākajiem Canon objektīviem ainavu un ceļojumu fotografēšanai ir Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM. Šis kompaktais, īpaši liela platleņķa objektīvs ir ideāli saderīgs ar tādām kamerām kā Canon EOS R10 un EOS R50, turklāt tas lieliski papildina komplekta objektīvu RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM. Objektīvs RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM, kuram ir līdzīga izvelkamā konstrukcija kā 18–45 mm objektīvam, sver tikai 150 g un ir ērti pārnēsājams mugursomā vai jakas kabatā. Šī objektīva 10–18 mm tālummaiņas diapazons ļauj ne tikai redzēt plašāk, bet arī lieliski noder, lai fotografētu no citas perspektīvas un eksperimentētu ar priekšplāna un fona elementu attiecību.

Pateicoties lielajam vizuālajam leņķim, objektīvs RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM ir viens no piemērotākajiem Canon objektīviem videoemuāru veidošanai — tas lieliski noder gadījumos, kad kopējās ainas radīšanai kadrā vēlaties iekļaut ne tikai sevi, bet arī apkārtni. Vienmērīgā un praktiski nedzirdamā STM autofokusēšanas sistēma vienlīdz labi uzņem gan nekustīgas ainas, gan video, turklāt kameras automātiskā koriģēšanas funkcija novērš jebkādus attēla kropļojumus. Rezultātā tiek iegūti augstas kvalitātes reālistiski attēli, kuru dēļ ir vērts mesties jebkurā ceļojumu piedzīvojumā. Vēl lielākai daudzveidībai varat pārslēgt kameru uz manuālo fokusēšanu un iegūt pat līdz 0,5 x makro palielinājumu, kas lieliski noder vietējās floras un faunas fotografēšanai ekstrēmā tuvplānā pret lielu fonu. Lai ceļojumā nebūtu jāņem līdzi trijkājis, RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM objektīvam ir 4 pakāpju optiskā attēla stabilizācija, kas savienojumā ar IBIS (pieejams tādās kamerās kā EOS R7) var tikt palielināta līdz 6 pakāpēm.

Ja jums patīk objektīva RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM raksturojums, taču izmantojat pilnkadra kameru, jums būs piemērots Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM objektīvs. Pateicoties tā īpaši plašā fokusa diapazonam, varēsiet bez problēmām kadrā ietilpināt visu nepieciešamo neatkarīgi no tā, vai veidojat videoemuāru pilsētas centrā ar augstām ēkām, šķērsojat līkumainas ieliņas viduslaiku pilsētā vai uzņemat iespaidīgas kalnu grēdas ainavas. Šis RF objektīvs ir kompakts, viegls un pieejams papildinājums pat visvieglākajai ceļojumu aprīkojuma somai, turklāt, pateicoties attēlu stabilizācijai un lielajam maksimālajam diafragmas atvērumam f/4.5, tas pārliecinoši veic savu darbu mainīgos apgaismojuma apstākļos. Šis pilnkadra objektīvs ir nedaudz lielāks, taču joprojām ļoti kompakts un viegls savai kategorijai.

Labākais objektīvs ceļojumu reportāžām: Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM

Divas rokas, kas tur Canon EOS kameru ar Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM objektīvu haki krāsas krekla priekšā.

Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM ir aprīkots ar objektīva vadības gredzenu, ko var izmantot diafragmas atvēruma, slēdža vai ISO regulēšanai, kas nodrošina papildu vadību ar pirkstiem un ir lieliski piemērota iestatījumu ātrai regulēšanai strauji mainīgās situācijās.

Objektīva Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM īpaši platais 24 mm minimālais fokusa attālums ir lieliski piemērots, lai dokumentētu platleņķa ielu ainas vai uzņemtu vides portretus, kas fotografējamajam objektam piešķir kontekstu. Šim objektīvam ir arī optiskā IS, lai kustībā uzņemtu asus attēlus, kameru turot rokās, un gandrīz nedzirdams fokusēšanas motors, lai netraucētu fotografējamos objektus un nodrošinātu skaidru skaņas ierakstu.

Labākais objektīvs ceļojumu videoemuāru veidotājiem: Canon RF 16mm F2.8 STM

Jauna sieviete stāv augstāk par upi, pār kuru stiepjas tilts, un filmē sevi ar Canon EOS R6 un Canon RF 16mm F2.8 STM objektīvu.

Ātrā un pieejamā RF 16mm F2.8 STM objektīva īpaši platais fokusa attālums piedāvā lieliskas radošās iespējas satura veidotājiem, kas uzņem plašus skatus.

Īpaši platā leņķa objektīvs RF 16mm F2.8 STM ar lielo f/2.8 maksimālo diafragmas atvērumu spēj uzņemt plašu perspektīvu un paver daudz radošu iespēju ceļojumu videoemuāru un satura veidotājiem. Plašs skats ir noderīgs arī situācijās, kad uzņem salīdzinoši šaurās telpās, piemēram, ja uzņem tirgū vai muzejā un nevar fiziski atkāpties, lai parādītu perspektīvu.

Objektīvs ir aprīkots ar gandrīz nedzirdamu pakāpjveida motora (STM) automātiskās fokusēšanas tehnoloģiju, tāpēc tas ir lielisks risinājums, ja kamerā vēlaties ierakstīt ceļojuma ainas vai uzņemt apkārtējās skaņas, kas atdzīvina attiecīgo vietu.

Tā kā tā svars ir tikai 165 g un lielums ievilktā pozīcijā ir nedaudz lielāks par 4 cm, to var ērti izmantot ar kameru visu dienu, kamēr dodaties ekskursijās.

Labākais kompaktais objektīvs ceļojumu fotografēšanai: Canon RF 28mm F2.8 STM

Smaidīgs tūrists stāv uz balkona, un aiz viņa paveras pilsētas ainava.

Ja vēlaties uzņemt ne tikai ar komplektā pieejamo objektīvu un iegūt vēl labākus ceļojumu attēlus, pieejamais platleņķa objektīvs Canon RF 28mm F2.8 STM piedāvā visus 28 mm fiksēta fokusa attāluma objektīva ieguvumus neticami kompaktos izmēros. Uzņemts ar Canon EOS R8 un Canon RF 28mm F2.8 STM objektīvu ar 1/1250 s, f/2,8 un ISO 100.

Ja galvenais apsvērums, izvēloties ceļojumu objektīvu, ir tā izmēri un svars, kabatas formāta Canon RF 28mm F2.8 STM objektīvs sver tikai 120 g un to var ievilkt, kad tas netiek izmantots, lai vēl ērtāk ieliktu somā vai mugursomā.

Daudzpusīgais 28 mm fokusa attālums ir lieliski piemērots izpētei, ļaujot aizpildīt kadru ar visaptverošiem pilsētas skatiem, iespaidīgiem apskates objektiem vai visas ģimenes portretiem, un lielais f/2.8 diafragmas atvērums ļauj fotografēt pat naktī.

Lai arī objektīva RF 28mm F2.8 izmēri ir mazi, tam ir lieliska optikas kvalitāte ar Super Spectra pārklājumu, kas samazina dubultattēlu veidošanos un atspīdumus, un gudri izveidota iebūvētā optiskā korekciju, lai iegūtu tīrākas fotogrāfijas un videoklipus.

Labākais platleņķa fiksēta fokusa attāluma objektīvs ceļojumu fotografēšanai: Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Ar Canon EOS RP kameru un Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM objektīvu no augšas uzņemts fotoattēls, kurā redzama bļoda ar tomātu un bazilika pastu, dakša, bazilika lapas un piesta ar stampu.

Ar piecu pakāpju optisko attēla stabilizāciju, lai, kameru turot rokās, iegūtu attēlus, kas nav izplūduši, un 0,5 reižu makro iespēju Canon RF 35 mm F1.8 MACRO IS STM ir pārliecinoša izvēle, lai iemūžinātu apetīti raisošus gardumus tālos restorānos. Turklāt tā klusais STM fokusēšanas motors to padara par fantastisku videoemuāru un tiešraides straumju objektīvu. Uzņemts ar Canon EOS RP un Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM objektīvu ar 1/125 s, f/2.5 un ISO800. © Natasha Alipour-Faridani

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM objektīvu vienlīdz ir iecienījuši ielu fotogrāfi, portretu fotogrāfi un ceļojumu fotogrāfi, un tam ir iemesls. Tam ir pietiekami plats leņķis, lai uzņemtu plašas ainavas un atklātus tuvplānus, turklāt tam ir neuzkrītoša konstrukcija, liels maksimālais diafragmas atvērums un makro palielinājums līdz 1:2, kas brīnišķīgi noder dažādos žanros.

Lai gan objektīvs RF 35mm F1.8 MACRO IS STM ir paredzēts pilnkadra kamerām, to var izmantot arī ar APS-C kamerām, piemēram, Canon EOS R10, lai uzņemtu skata lauku, kas līdzvērtīgs 56 mm objektīvam ar pilnkadra korpusu.

Labākās kompaktās kameras ceļojumu videoemuāru un emuāru veidotājiem: Canon PowerShot V10 un PowerShot G7 X Mark III

Divas sievietes sēž pie restorāna galda, turot šķīvi uz iebūvētā statīva novietotas Canon PowerShot V10 kameras priekšā.

Kamerai Canon PowerShot V10 ir iebūvēts regulējams statīvs un plats skata leņķis, lai, filmējot ceļojumu ēdienu videoemuārus, jūs varētu ietilpināt vienā kadrā arī savus kompanjonus.

Vīrietis sēž oļu pludmalē pie neliela ugunskura. Uz akmens viņa priekšā uz trijkāja ir uzstādīta Canon PowerShot G7 X Mark III ar mikrofonu.

Ar ārkārtīgi ērti pārnēsājamo Canon PowerShot G7 X Mark III, kurai ir plašs fokusa diapazons, kas līdzvērtīgs 24–100 mm ar pilnkadra kameru, ir iespējams viss — no videoblogu veidošanas, kameru turot rokās, līdz portretu un savvaļas dzīvnieku uzņemšanai.

Kad parādās nepārvarama vēlme ceļot, bieži vien ir tik vien laika, lai paķertu mugursomu un dotos. Šādās situācijās, kad vissvarīgākā ir vieta somā, Canon PowerShot V10 vai PowerShot G7 X Mark III ir perfekts ceļojuma partneris.

Canon PowerShot V10 ir kompakta un viegla ceļojumu kamera, kas paredzēta videoemuāru veidotājiem, kuri vēlas ko vairāk par viedtālruni. Tā sver tikai 211 g, un tās lielais 1,0 collu sensors nodrošina skaistu 4K video materiālu, izmantojot Canon sejas noteikšanas AF visā kadrā, kas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, kur attēlā vēlaties novietot fokusa punktu, kamera to fokusēs, nodrošinot maksimālas kompozīcijas pielāgošanas iespējas.

Filmas digitālais IS nodrošina vienmērīgu materiālu, kad staigājat, savukārt iebūvētie stereo mikrofoni var uzņemt apkārtnes atmosfēru gan pārpildītā tirgū, gan rosīgā āra restorānā.

PowerShot G7 X Mark III panāk izcilu veiktspējas un konstrukcijas līdzsvaru, tā ir aprīkota ar lielu 1.0 tipa attēla sensoru, kas piedāvā iespaidīgas 20,1 MP fotogrāfijas un 4K videoklipus kamerā, kuras korpusa platums ir mazāks par 11 cm un svars ir tikai 300 g. Ja jūsu mugursomā nav vietas, varat to vienkārši ieslidināt kabatā. Ar vienu ērtu kustību varat pārslēgt fotografēšanas režīmu uz video un atpakaļ.

Vai plānojat doties piedzīvojumā? Noteikti lejupielādējiet Canon Camera Connect lietotni, lai jūs varētu savienot kameru ar viedtālruni un kopīgot ceļojuma kadrus tieši savos sociālajos kanālos. Lietotne arī ļauj no attāluma vadīt kameru, lai uzņemtu attēlus un vienmērīgu video bez izkustēšanās.

Piedzīvojumu meklētājiem šīs mugursomā ērti ievietojamās kameras un objektīvi patiešām ir lieliski kompanjoni, ar kuriem var iegūt satriecošus attēlus un videoklipus, neapdraudot savu klejotāja brīvību. Lai iegūtu vairāk iedvesmas ceļojumu fotografēšanai, uzziniet, kā klājās Diānai Miljosai (Diana Millos), kad viņa brīnišķīgajā Seviljā ar kameru Canon EOS R10 pavadīja 48 stundas.

Autori: Pīters Voliniskis (Peter Wolinski) un Metjū Ričards (Matthew Richards)

Saistītie produkti

Saistīti raksti

  • VIDEOEMUĀRU VEIDOŠANA

    Canon labākās kameras un objektīvi videoemuāriem

    Canon ražo kameru un objektīvu klāstu, kas ir lieliski piemērots satura veidotājiem. Šis ceļvedis jums palīdzēs atrast ideāli piemērotu fotoaparatūru.

  • CEĻOJUMI

    Ideāls kompanjons ceļojumam

    Profesionālais fotogrāfs Martins Bisigs (Martin Bissig) devās ceļojumā uz Šrilanku ar kameru EOS R10.

  • CEĻOJUMU FOTOGRAFĒŠANA

    10 ceļojumu fotografēšanas padomi

    Fotogrāfe un blogere Diāna Miljosa (Diana Millos) dalās ar svarīgiem padomiem skaistām ceļojumu fotogrāfijām.

  • FOTOGRAFĒŠANAS PAMATI / BRĪVĀ DABĀ

    Padomi uzņemšanai ekstrēmos laikapstākļos

    Šeit ir sniegti noderīgi padomi un paņēmieni, lai apgūtu fotografēšanu ekstremālos laikapstākļos, — sākot no aprīkojuma aizsardzības līdz rūpēm par sevi.